Τα BDX1250KE και BDX2250KE προσφέρουν Full HD Blu-ray, ενώ το BDX2250KE υποστηρίζει διαδικτυακές υπηρεσίες βίντεο και εικόνας

Toshiba BDX1250KEΚατά τη διάρκεια της IFA 2011, η Toshiba Europe GmbH παρουσίασε δύο νέα Full HD Blu-ray players. Τα BDX1250KE και BDX2250KE προσφέρουν μοναδική ποιότητα εικόνας και ήχου, μεταξύ των οποίων 1080p up-scaling περιεχομένου DVD, σε μια εκπληκτική αναλογία τιμής/επιδόσεων. Το BDX2250KE προσφέρει ακόμη πρόσβαση σε YouTubeTM Leanback και στη φωτογραφική πλατφόρμα PicasaTM. Τα γυαλιστερά μαύρα players διαθέτουν ασημένιο φινίρισμα στο μπροστινό τους μέρος και θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη το τελευταίο τρίμηνο του 2011.


Εύκολα στη χρήση
Τα νέα Toshiba Blu-ray players προσφέρουν μοναδικές στιγμές κινηματογραφικής διασκέδασης με Full HD playback και high-definition ήχο μέσω Dolby True HD. Υποστηρίζοντας BD-Live (Profile 2.0), τα BDX1250KE και BDX2250KE επιτρέπουν στους χρήστες να αξιοποιήσουν interactive δυνατότητες. Οι θύρες USB που διαθέτουν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αναπαραγωγή βίντεο και φωτογραφιών κατευθείαν από USB. Η τεχνολογία Toshiba REGZA-LINK (HDMI-CEC) επιτρέπει στους χρήστες να ελέγξουν τα Blu-ray με το ίδιο χειριστήριο που χρησιμοποιούν για HDMI-CEC συμβατή TV τηλεόραση ή σύστημα home entertainment.


Άνετη πρόσβαση στο web από τον καναπέ
Το πιστοποιημένο με DLNA BDX2250KE ενσωματώνεται εύκολα στο οικιακό δίκτυο. Προσφέροντας υπηρεσίες web services όπως YouTubeTM Leanback και Picasa, φέρνει τον online κόσμο στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασής σας.