Οι δικαιούχοι για το Nintendo 3DS Ambassador μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στα πρώτα δέκα δωρεάν παιχνίδια

nintendo 3dsΟι φίλοι της Nintendo που στήριξαν έμπρακτα το Nintendo 3DS και αγόρασαν την κονσόλα πριν τις 12 Αυγούστου 2011 θα χαρούν να μάθουν ότι ως «ευχαριστώ» από την Nintendo μπορούν σήμερα να κάνουν download στα δέκα δωρεάν κλασικά παιχνίδια NE που δικαιούνται από το Nintendo eShop, στα πλαίσια του Nintendo 3DS Ambassador Programme*. Όλα τα παιχνίδια που αγαπήσατε στο παρελθόν επιστρέφουν απολύτως δωρεάν – Super Mario Bros, The Legend of Zelda, NES Open Tournament Golf, Donkey Kong Jr, Metroid™ and Mario & Yoshi είναι μόνο μερικά από αυτά! Το ταξίδι σας στις αναμνήσεις δεν χρειάζεται να σταματήσει εκεί, καθώς άλλα δέκα δωρεάν παιχνίδια Game Boy Advance για την υπηρεσία Virtual Console θα γίνουν διαθέσιμα για το Nintendo 3DS μέχρι το τέλος του 2011.


Όλοι όσοι απόκτησαν το Nintendo 3DS και μπήκαν στο Nintendo eShop ή έκαναν το τελευταίο system update πριν τις 12 Αυγούστου, πληρούν τις προϋποθέσεις για να ενταχθούν στο Nintendo 3DS Ambassador Programme και το μόνο που θα χρειαστεί να κάνουν είναι να επισκεφθούν στο Nintendo eShop, να επιλέξουν την επιλογή “Menu”, “Settings/Other” και να κατεβάσουν τα δέκα δωρεάν παιχνίδια από την επιλογή “Title You’ve Downloaded”. Μην παραλείψετε να κάνετε download και στο “Nintendo 3DS Ambassador Certificate”, καθώς με αυτό τον τρόπο θα λαμβάνετε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τα υπόλοιπα 10 δωρεάν παιχνίδια Virtual Console Game Boy Advance μέσω της υπηρεσίας SpotPass αργότερα εντός του έτους.


Το Nintendo eShop είναι ένα ψηφιακό κατάστημα για τους κατόχους του Nintendo 3DS που παρέχει πρόσβαση σε μία μεγάλη ποικιλία δωρεάν ή επί πληρωμή περιεχομένου κάθε Πέμπτη, περιλαμβανομένων:
• Πρωτότυπου 3D λογισμικού
• 3D Classics – παιχνίδια που έχουν ανανεωθεί σε 3D
• Virtual Console – Game Boy™ και Game Boy™ Color παιχνίδια στην πρωτότυπη 2D μορφή τους
• Εκτενή βιβλιοθήκη παιχνιδιών Nintendo DSiWare™.


Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να παρακολουθούν game trailers, screenshots και πληροφορίες για παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων και παιχνιδιών που είναι διαθέσιμα σε συσκευασμένη μορφή.


Προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στο Nintendo eShop, οι κάτοχοι του Nintendo 3DS θα πρέπει να πραγματοποιήσουν ένα system update μέσω ασύρματης broadband σύνδεσης στο internet. Για να πραγματοποιήσουν το δωρεάν, απλό και προτεινόμενο system update, οι κάτοχοι του Nintendo 3DS μπορούν απλά να:
• Ανοίξουν την εφαρμογή “System Settings” από το Home Menu,
• Επιλέξουν “Other Settings” και στη συνέχεια “System Update.”


Όσοι πραγματοποιήσουν το system update θα αποκτήσουν πρόσβαση στο Nintendo eShop και θα μπορούν να κάνουν download την νέα εφαρμογή Nintendo Video™ δωρεάν, αποκτώντας πρόσβαση σε μία ποικιλία από νέα και αποκλειστικά 2D και 3D video στο Nintendo 3DS τους.


Οι χρήστες του Nintendo eShop μπορούν επίσης να κάνουν download δωρεάν τη νέα εφαρμογή Pokédex™ 3D. Συλλέξτε στοιχεία για περισσότερα από 150 Pokémon™ από τα Pokémon Black και Pokémon White Version. Αυτή η νέα εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστρς να βλέπουν το κάθε Pokémon σε 3D με κινήσεις και ήχο.


Το system update δίνει στους χρήστες πρόσβαση και στον δωρεάν Internet Browser, τη δυνατότητα να λαμβάνουν περιεχόμενο μέσω της υπηρεσίας SpotPass από υποστηριζόμενα, δημόσια WiFi hotspots σε όλη την Ευρώπη, και δίνει στους κατόχους των Nintendo DSi™ και Nintendo DSi™ XL την δυνατότητα να μεταφέρουν με εύκολο τρόπο τα περισσότερα από τα παιχνίδια που έχουν ήδη αποκτήσει μέσω της υπηρεσίας Nintendo DSiWare στο Nintendo 3DS τους.


Καθώς οι υπηρεσίες Nintendo eShop, Wii Shop Channel και Nintendo DSi Shop συνεχώς ανανεώνονται με παιχνίδια και υπηρεσίες κάθε Πέμπτη, μην ξεχνάτε να τις επισκέπτεστε για να ενημερωθείτε για ειδήσεις, πληροφορίες για παιχνίδια που κυκλοφορούν ή πρόκειται να κυκλοφορήσουν και νέες υπηρεσίες..


*Σε περίπτωση που μεγάλος όγκος χρηστών προσπαθούν ταυτόχρονα να κάνουν download τους τίτλους από την 1η Σεπτεμβρίου και μετά, είναι πιθανόν η διαδικασία να καθυστερεί. Για αυτό, αν παρατηρείτε ότι η διαδικασία διαρκεί περισσότερο από το αναμενόμενο, προτείνουμε να δοκιμάσετε μία μεταγενέστερη ημερομηνία.