Ανακαλύψτε έναν online κόσμο ψυχαγωγίας μέσα από την τηλεόρασή σας με το SMP-N200 Network Media Player

Sony SMP-N200Η ζωή είναι πιο διασκεδαστική στη μεγάλη οθόνη
Εξερευνήστε το διαδίκτυο από την άνεση του καναπέ σας. Απολαύστε online ταινίες on-demand, σε HD και 3D. Δώστε νέα πνοή σε φωτογραφίες και βίντεο στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης. Ο Network Media Player SMP-N200 μετατρέπει κάθε τηλεόραση σε Internet TV, με την οποία μπορείτε να αρχίσετε να εξερευνάτε έναν ολόκληρο καινούργιο κόσμο.


Το διαδίκτυο όπως δεν το είχατε δει ποτέ έως τώρα
Ανοίξτε την τηλεόρασή σας –και τα μάτια σας– στο καλύτερο κομμάτι του διαδικτύου. Δείτε τηλεοπτικές εκπομπές που χάσατε, επισκεφθείτε αγαπημένους σας ιστοτόπους με τη χρήση του web browser, ενημερώστε τη σελίδα σας στο Facebook™ ενώ βλέπετε τηλεόραση, ή απολαύστε ακόμη και ταινίες ή σπορ σε 3D. Ο Network Media Player SMP-N200 θα προσθέσει μια όμορφη νότα στο σαλόνι σας με το στυλ και το σχεδιασμό του, ενώ διαθέτει τις κατάλληλες τεχνολογίες για να βελτιστοποιεί την εικόνα από το διαδίκτυο, φέρνοντας το μέλλον της ψυχαγωγίας απ’ ευθείας στο σπίτι σας.


Τι θα θέλατε να δείτε σήμερα;
Ο ελεύθερός σας χρόνος είναι πολύτιμος, οπότε γιατί να βάζετε όρια στο τι μπορείτε να απολαμβάνετε; Δείτε χιλιάδες κλασικές και νέες ταινίες από την πλατφόρμα Sony Entertainment Network – σε High Definition και σε 3D, από όλα τα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο. Φέρτε στο σαλόνι σας τους αγαπημένους σας μουσικούς, από τον Μπαχ μέχρι τους Beach Boys, αφού έχετε πλέον πρόσβαση σε πάνω από 7 εκατομμύρια μουσικά αρχεία. Με το SMP-N200 δεν θα βαρεθείτε ποτέ ξανά.


Όλα συνδέονται πλέον μεταξύ τους
Η Internet TV δεν θα πρέπει να είναι μια πολύπλοκη υπόθεση. Συνδεθείτε στο διαδίκτυο μέσω του ενσωματωμένου συστήματος Wi-Fi, η μέσω ενός καλωδίου Ethernet, και ξεκινήστε την περιπλάνησή σας σε δευτερόλεπτα. Χωρίς περίπλοκες εγγραφές σε μητρώα, χωρίς μπλεξίματα με καλώδια, απλά αποκτήστε γρήγορη πρόσβαση σε έναν κόσμο online ψυχαγωγίας.


Μοιραστείτε την ψυχαγωγία από οποιοδήποτε σημείο μέσα στο σπίτι. Συνδεθείτε και αναπαράγετε περιεχόμενο μέσω USB ή Wi-Fi. Απολαύστε φωτογραφίες, ταινίες και μουσική από ένα PC, από το laptop ή άλλες συσκευές συμβατές με το πρωτόκολλο DLNA. Καθίστε άνετα και ελέγξτε τα πάντα μέσω μιας δωρεάν μικροεφαρμογής (app) για το iPhone, το έξυπνο κινητό σας με λειτουργικό Android, ή το Sony Tablet. Μπορείτε ακόμη να μεταφέρετε περιεχόμενο από το δικό σας Sony Tablet στο SMP-N200 και να απολαύσετε στιγμές ψυχαγωγίας όπως εσείς τις επιθυμείτε.


Φανταστείτε τι μπορείτε να κάνετε με την τηλεόρασή σας
«Το Network Media Player SMP-N200 θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται ο κόσμος την οικιακή ψυχαγωγία», δήλωσε ο Αντώνης Κούστελος, Γενικός Διευθυντής στο τμήμα Home Audio Video Business της Sony Europe. «Είναι ένας εύκολος τρόπος για να απολαμβάνει ο καθένας Internet TV. Με ταχύτητα κατεβάσματος (streaming) και ποιότητα η οποία βελτιώνεται διαρκώς, μπορείτε να ανακαλύψετε έναν σχεδόν απεριόριστο κόσμο online καναλιών, μουσικής και ταινιών στην οθόνη της δικής σας τηλεόρασης χωρίς την ανάγκη εξοπλισμού με άλλες ξεχωριστές συσκευές ψυχαγωγίας.»