Η CyberStream ανακοινώνει την επίσημη κυκλοφορία του ERGO Project Management System.

H CyberStream ανακοίνωσε τη διάθεση ενός ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος επίβλεψης και διαχείρισης έργων. Το ERGO είναι ένα ιδανικό εργαλείο για την υποστήριξη διαδικασιών πιστοποιημένων συστημάτων διαχειριστικής επάρκειας στην εκπόνηση έργων που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από το τμήμα ανάπτυξης λογισμικού της CyberStream.
Η εφαρμογή ERGO υποστηρίζει την αποτύπωση, ταξινόμηση, επιτελική πληροφόρηση και διαχείριση εγγράφων για έργα, διευκολύνοντας την άμεση λήψη σχεδιαστικών αποφάσεων και προωθώντας τη διαδικτυακή συνεργασία των στελεχών που εμπλέκονται στη διαδικασία.

Το ERGO έχει ήδη δοκιμαστεί κάτω από απαιτητικές συνθήκες και ανταποκρίνεται στις ανάγκες διαχείρισης κάθε είδους διοικητικής πληροφορίας που αφορά σε δράσεις ή έργα ενός φορέα.

Στα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας περιλαμβάνονται:

• Δικτυακή αρχιτεκτονική εφαρμογής που διατίθεται στους χρήστες μέσω ενός απλού browser

• Αποτύπωση όλων των σταδίων δημόσιων έργων και εφαρμογή συνθηκών για τη μετάβαση από ένα στάδιο στο επόμενο

• Ενσωμάτωση λογισμικού διαχείρισης όλων των σχετικών εγγράφων (πρακτικά, διακηρύξεις, αποφάσεις, συμβάσεις, παραδοτέα, κλπ.)

• Εξαγωγή αναφορών σε διάφορες μορφές (.xls, .pdf, .html)

• Παραμετρική στατιστική επεξεργασία και σύνθεση αναφορών

• Διατίθεται για πολλαπλά λειτουργικά συστήματα και βάσεις δεδομένων

Το ERGO απευθύνεται σε τελικούς δικαιούχους δράσεων κοινοτικών προγραμμάτων, όπως το ΕΣΠΑ, σε αναθέτουσες αρχές με πλήθος έργων για παρακολούθηση, σε ενδιάμεσους φορείς διαχείρισης έργων, κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλ. 210 729 5770, www.cyberstream.gr