Τα συστήματα ενοποιημένης αποθήκευσης της EMC βοηθούν τους πελάτες να αξιοποιήσουν τα πλεονεκτήματα των τεχνολογιών Desktop Virtualization και Flash.


EMC logo 2011Στο πλαίσιο του συνεδρίου VMworld® 2011, η ΕMC Corporation, η οποία σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της δικτυακής κοινότητας Wikibon αποτελεί την πρώτη επιλογή των πελατών που επιθυμούν να στραφούν σε εικονικές υποδομές τεχνολογίας VMware® και cloud, ενισχύει ακόμη περισσότερο την ηγετική της θέση, ανακοινώνοντας την υποστήριξη του VMware View™ 5 και για συστήματα ενοποιημένης αποθήκευσης που ανήκουν στην οικογένεια EMC VNX.


Η οικογένεια EMC VNX, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων EMC VNX και EMC VNXe®, υποστηρίζουν πλέον την εγκατάσταση VMware View σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, οι οποίες διαθέτουν από εκατοντάδες, έως χιλιάδες desktops.


Τα προϊόντα της οικογένειας EMC VNX ωθούν την απόδοση, τις επιδόσεις και την απλότητα των συστημάτων VMware View 5 σε νέα επίπεδα, δίνοντας στους πελάτες της EMC τη δυνατότητα:
– Να αυξήσουν τις επιδόσεις των συστημάτων τους κατά τη διάρκεια του ταυτόχρονου log-in πολύ μεγάλου αριθμού χρηστών. Τα πρώτα δοκιμαστικά αποτελέσματα απέδειξαν ότι το VMware vSphere® 5 έχει τη δυνατότητα να κάνει ταυτόχρονα boot σε 500 χρήστες VMware View 5.0 (desktop) μέσα σε πέντε λεπτά. Ο χρόνος αυτός είναι 40% ταχύτερος από τον αντίστοιχο προηγούμενων επίσημων δοκιμών σε περιβάλλον VNX / FAST Suite και συστήματα VMware View 4.5.
– Να μεγιστοποιήσουν την αποδοτικότητα των συστημάτων τους αξιοποιώντας -αυτόματα στην περίπτωση του VMware View 5, το λογισμικό EMC FAST Suite ώστε να εξασφαλίσουν μέγιστη απόδοση και βέλτιστη χρήση του αποθηκευτικού χώρου που διαθέτουν. Το EMC FAST Cache επιτρέπει τη σημαντική μείωση του αριθμού των drives που χρησιμοποιούνται σε ένα περιβάλλον VMware View, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα εξαιρετικά μικρό χρόνο εκκίνησης (boot). Επίσης, η λειτουργία EMC VNX deduplication δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες που χρησιμοποιούν το VMware View, να μειώσουν ακόμη περισσότερο τις απαιτήσεις για αποθηκευτικό χώρο.
Να απλοποιήσουν τη Διαχείριση εγκαθιστώντας χωρίς ενδοιασμούς το VMware View 5 σε περιβάλλον FC, FCoE, iSCSI ή NFS.


EMC Global Services
Εκτός από την υποστήριξη του VMware View 5 για συστήματα της οικογένειας VNX, οι ειδικοί της EMC παρέχουν στους πελάτες της υπηρεσίες μετάβασης σε περιβάλλον εικονικών desktop (Desktop Virtualization Services), ώστε να τους βοηθήσουν να σχεδιάσουν, να προγραμματίσουν και να υλοποιήσουν ένα περιβάλλον εικονικών desktop, το οποίο θα διαθέτει τα χαρακτηριστικά ασφαλείας, την ευελιξία και τη λειτουργία που καλύπτουν τις επιχειρηματικές τους ανάγκες.


Έμπειροι σύμβουλοι, πιστοποιημένοι για περιβάλλοντα VMware, διαθέτουν τις δεξιότητες που απατούνται για να διασφαλιστεί η επιτυχής υλοποίηση ενός εικονικού περιβάλλοντος, στο οποίο περιλαμβάνεται η ανάπτυξη εικονικών desktop, μηχανισμών προστασίας, διαχείρισης και αποθήκευσης δεδομένων.