H On Telecoms παρέχει web hosting στο meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.


Logo ON_March2011Η On Telecoms εξακολουθεί να προσφέρει με επιτυχία ειδικά σχεδιασμένες λύσεις για μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς, που αφορούν σε υπηρεσίες διασύνδεσης με οπτική ίνα, τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες φωνής, δεδομένων και Internet. Έτσι, ξεκίνησε μία ακόμη σημαντική συνεργασία με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών και συγκεκριμένα τo web hosting του meteo.gr.


Πλέον η On Telecoms φιλοξενεί στο τεχνολογικά άρτιο Data Center της τον εξοπλισμό του meteo.gr. Με αυτό τον τρόπο παρέχει 100% αδιάλειπτη λειτουργία, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και την πλήρη ασφάλεια κίνησης και δεδομένων του meteo.gr για τη βέλτιστη λειτουργία του site.


Το meteo.gr είναι ένα από τα εγκυρότερα και πληρέστερα site καθώς και το φιλικότερο μετεωρολογικό site στην Ελλάδα, με επισκεψιμότητα που κυμαίνεται κατά μέσο όρο στις 320.000 επισκέψεις ημερησίως. To meteo.gr χρησιμοποιεί ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στο χώρο της μετεωρολογίας και διαρκώς αναζητά, μέσω του επιστημονικού προσωπικού του, τη βελτίωση των παρεχόμενων δεδομένων.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η On Telecoms διαθέτει ήδη ένα ευρύ πελατολόγιο στους σημαντικότερους επιχειρηματικούς κλάδους (τράπεζες, τεχνολογία, MME, ναυτιλία, καταναλωτικά προϊόντα, αλυσίδες super market κ.λπ.). Έτσι, η συνεργασία με το meteo.gr επιβεβαιώνει ότι η On Telecoms συνεχίζει να κερδίζει καθημερινά την εμπιστοσύνη μεγάλων εταιρικών πελατών.