Το πιο επιτυχημένο Pre–Release party του πολυαναμενόμενου expansion του παιχνιδιού World of Warcraft, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στα καταστήματα Public Αθήνας, Βόλου και Θεσσαλονίκης.

public-wow-pre-release-partyΕκατοντάδες κόσμου, λάτρεις του WoW, που επισκέφθηκαν τα καταστήματα Public σε Αθήνα, Βόλο και Θεσσαλονίκη είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν πρώτοι στο «ζοφερό» περιβάλλον του παιχνιδιού, να απολαύσουν σκηνές ανελέητου κυνηγητού, αλλά και να γνωρίσουν ανεκτίμητα μυστικά από έμπειρους gamers.

Μεταξύ άλλων φανατικών οπαδών του WoW, τα Ημισκούμπρια βρέθηκαν επίσης στο Public Συντάγματος, δοκίμασαν τις ικανότητες τους, «ανέκριναν» τους ειδικούς ζητώντας περισσότερες συμβουλές επιτυχίας για την καινούρια έκδοση και μοίρασαν συλλεκτικά δώρα WoW στον κόσμο που ήρθε για να ζήσει από κοντά τη νέα εμπειρία του World of Warcraft.

Οι φανατικοί οπαδοί του παιχνιδιού δεν έχασαν πολύτιμο χρόνο και έσπευσαν από την πρώτη κιόλας ημέρα της κυκλοφορίας του, 13 Νοεμβρίου, να επισκεφθούν τα Public με την πρόθεση να κάνουν το πολυπόθητο παιχνίδι δικό τους. Ήδη οι πωλήσεις του παιχνιδιού έχουν υπερβεί τις προσδοκίες, ενώ συνεχίζονται ακόμη με αμείωτο ρυθμό. Ο κ Γιάννης Παρασχόπουλος Υπεύθυνος Τμήματος Gaming της αλυσίδας καταστημάτων Public σχολίασε σχετικά : «Τα Public πιστά στην δέσμευση τους να ικανοποιούν τις απαιτήσεις του κοινού, φιλοξενώντας όλες τις νέες αφίξεις προϊόντων, έδωσαν τη δυνατότητα στους οπαδούς του WOW, να αποκτήσουν το δικό τους σημείο αναφοράς στο gaming. »