Η τρίτη συνέχεια της σειράς Uncharted κυκλοφορεί το Νοέμβριο με τον τίτλο Uncharted 3: Η Εξαπάτηση του Drake.


Uncharted3 logo greekΑυτό το Νοέμβριο, το PlayStation3 ετοιμάζεται να υποδεχτεί και πάλι τον πολυσυζητημένο ήρωα Nathan Drake. Η τρίτη συνέχεια της δημοφιλούς και πολυβραβευμένης σειράς θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα με τον τίτλο Uncharted 3: Η Εξαπάτηση του Drake.


Τα καλά νέα για τους Έλληνες gamers δεν σταματούν εδώ, αφού το Uncharted 3 θα ενσωματώνει και ελληνικούς υπότιτλους, βελτιώνοντας την ανεπανάληπτη κινηματογραφική εμπειρία που προσφέρει ο τίτλος. Τα εξελιγμένα γραφικά, η δυνατότητα 3D στερεοσκοπικής απεικόνισης και τα αναβαθμισμένα multiplayer χαρακτηριστικά του, το καθιστούν ως ένα από τα πλέον αναμενόμενα video games της χρονιάς.


Την ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει αναλάβει η πολυβραβευμένη Naughty Dog, γνωστή για σειρές όπως: το Crash Bandicoot, το Jak and Daxter και φυσικά τους δύο πρώτους τίτλους της σειράς (Uncharted: Drake’s Fortune™ το 2007 και Uncharted 2: Among Thieves™ το 2009).


Βασισμένο στην «κληρονομιά» και τη μεγάλη επιτυχία των δύο πρώτων τίτλων, το Uncharted 3 φιλοδοξεί να προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία gaming και να δημιουργήσει νέα δεδομένα στα παιχνίδια δράσης. Το Uncharted 2: Among Thieves™ είναι το δεύτερο καλύτερο game όλων των εποχών για PS3 –σύμφωνα με το μέσο όρο βαθμολογιών του MetaCritic.com που ξεπέρασε το 96%.


Ο πρώτος τίτλος της σειράς, Uncharted: Drake’s Fortune™ έφτασε το μέσο όρο του 88%, κάτι εξαιρετικά σπάνιο για πρωτοεμφανιζόμενο παιχνίδι αυτού του είδους. Εξάλλου, στο Uncharted 2 απονεμήθηκαν περισσότερα από 200 βραβεία σε ολόκληρο τον κόσμο, με τον τίτλο του «Παιχνιδιού της Χρονιάς» να το συνοδεύει σε πολυάριθμες περιπτώσεις.


Εξωτικές περιπέτειες και καταιγιστική δράση
Το Uncharted 3 θα σας ταξιδέψει σε εξωτικές τοποθεσίες σε ολόκληρο τον πλανήτη και θα σας παρασύρει σε μια συναρπαστική περιπέτεια στην καρδιά της αραβικής ερήμου. Εκεί ο Drake θα αναμετρηθεί με τους βαθύτερους φόβους του, ενώ γύρω του ξεδιπλώνεται μια προαιώνια συνωμοσία.


Με τη βοήθεια του συνεργάτη και μέντορά του, Victor Sullivan, ο Drake θα ακολουθήσει τα χνάρια του φημισμένου Λώρενς της Αραβίας, αναζητώντας μια χαμένη, μυθική πόλη θαμμένη για χιλιετίες, στην καρδιά της ερήμου al-Khali, γνωστή και ως «Ατλαντίδα της Άμμου».


Μια κινηματογραφική εμπειρία τριών διαστάσεων
Τα εκπληκτικά γραφικά των δύο πρώτων τίτλων της σειράς, είναι και πάλι εδώ και μάλιστα ακόμη πιο βελτιωμένα δημιουργώντας μια αυθεντική κινηματογραφική αίσθηση, η δυνατότητα της στερεοσκοπικής 3D απεικόνισης υψηλής ευκρίνειας, τα νέα physics και τα εφέ περιβάλλοντος που αξιοποιεί η Naughty Dog, αλλά και η νέα επεξεργασία σχεδόν όλων των γνωστών εφέ των παλιότερων παιχνιδιών καθιστούν το Uncharted 3: Η Εξαπάτηση του Drake ένα από τα πιο «κινηματογραφικά» video-games που εμφανίστηκαν ποτέ.


Multiplayer
Οι επιλογές ανταγωνιστικού, αλλά και συνεργατικού (co-op) παιχνιδιού επανέρχονται αναβαθμισμένες με το τμήμα του multiplayer να υπόσχεται ότι θα προσφέρει μια ολοκληρωμένη gaming εμπειρία.


Στο Uncharted 3 θα βρείτε πολυάριθμες ολοκαίνουριες επιλογές ανταγωνιστικού multiplayer παιχνιδιού, το οποίο επιτρέπει έως και σε 10 παίχτες να αναμετρηθούν ταυτόχρονα μέσω του PlayStation Network. Επίσης, θα προσφέρει μια σειρά αναβαθμισμένων επιλογών προσαρμογής (customization) χαρακτήρων και όπλων, επιτρέποντας έτσι την πλήρη εξατομίκευση του τρόπου παιχνιδιού, αλλά και την πρόσβαση σε αναρίθμητες επιλογές συνδυασμών οπλισμού.


Η πιο περιπετειώδης και επικίνδυνη αποστολή του Nathan Drake βρίσκεται προ των πυλών. Ακολουθήστε τον «με δική σας ευθύνη» και απολαύστε μια ανεπανάληπτη 3D εμπειρία με συγκλονιστικά γραφικά και κινηματογραφική αίσθηση.


Το Uncharted 3: Η Εξαπάτηση του Drake θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο με ελληνικούς υπότιτλους αποκλειστικά για το σύστημα ψυχαγωγίας PlayStation3.


Επισκεφτείτε το επίσημο site του παιχνιδιού: http://www.unchartedps3.com/