Οι ιδέες της Sony αναγνωρίστηκαν από την EISA, η οποία έδωσε τέσσερα βραβεία ‘best product’ για το καλύτερο προϊόν στην κατηγορία του.


kdl-55hx920_bty1_ww_b-1200Η κριτική επιτροπή της EISA για τη χρονιά 2011-2012 απένειμε τέσσερα βραβεία ‘Best product’ σε μια σειρά προϊόντων της Sony, από το χώρο της ψηφιακής απεικόνισης μέχρι αυτόν της οικιακής ψυχαγωγίας.


BRAVIA KDL-55HX920: Καλύτερη LCD TV στην Ευρώπη για τη χρονιά 2011-2012
Η τέλεια ισορροπία μεταξύ της κινηματογραφικής απόδοσης και των διαδικτυακών δυνατοτήτων της BRAVIA HX920 (HX925 σε Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία, HX923 στο ΗΒ), σας επιτρέπει να βλέπετε οτιδήποτε επιθυμείτε, όποτε το επιθυμείτε. Αυτή η LCD TV είναι φορτωμένη με έξυπνα χαρακτηριστικά, όπως Intelligent Peak LED για εκπληκτική αντίθεση και σύστημα Motionflow XR 800 για ομαλή διαδοχή των καρέ και ευκρινή εικόνα. Η ΗΧ920, με το σύστημα X-Reality PRO δίνει υψηλής ποιότητας εικόνα, τόσο σε 2D όσο και σε 3D.


BDP-S780: Καλύτερο Blu-ray Player στην Ευρώπη για τη χρονιά 2011-2012
Στον τομέα της ποιότητας εικόνας και του High Definition 3D, το Blu-ray Player S780 είναι δύσκολο να νικηθεί. Η εξελιγμένη τεχνολογία Advanced IP Content Noise Reduction Pro δίνει εξαιρετικά ευκρινή και γεμάτη λεπτομέρειες εικόνα σε περιεχόμενο που αναπαράγεται από το διαδίκτυο, και η επεξεργασία του Super Bit Mapping δίνει καθαρές, ζωντανές και αληθινές εικόνες, ενώ εσείς μπορείτε να σερφάρετε στο διαδίκτυο ή να χειρίζεστε το player μέσω του smart phone σας (Media Remote app).


PJ10E_6Handycam HDR-PJ10E: Καλύτερη οικογενειακή βιντεοκάμερα στην Ευρώπη για τη χρονιά 2011-2012
Η βιντεοκάμερα Handycam HDR-PJ10E της Sony, με τον ενσωματωμένο βιντεοπροβολέα προσφέρει την απόλυτη εμπειρία στην αναπαραγωγή του υλικού σας. Μπορείτε να προβάλλετε βίντεο και εικόνες στον τοίχο ή σε οποιαδήποτε άλλη επίπεδη επιφάνεια, οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Τα στερεοφωνικά ηχεία με τη λειτουργία Clear Phase και τον ψηφιακό ενισχυτή S-Master αποδίδουν καθαρό και δυναμικό ήχο.


Cyber-shot DSC-HX9V: Καλύτερη Compact φωτογραφική μηχανή στην Ευρώπη για τη χρονιά 2011-2012
HX9V_1Μικρή και ελαφριά, η DSC-HX9V προσφέρει υψηλών επιδόσεων ποιότητα DSLR και διαθέτει καινοτόμες τεχνολογίες αιχμής, όπως αισθητήρα Exmor R™ CMOS, δυνατότητα λήψης Full HD βίντεο, λειτουργία Intelligent Sweep Panorama, επιλογές για λήψη 3D, Background Defocus για δημιουργία εφέ απεστίασης φόντου, και λειτουργίες GPS και πυξίδας.