Η Nintendo κυκλοφορεί νέο πακέτο Wii και απλοποιημένη έκδοση της κονσόλας τους επόμενους μήνες.


nintendo-2Μέσα στους επόμενους μήνες θα μπορείτε να αποκτήσετε ένα ολοκαίνουργιο πακέτο Wii, το οποίο περιλαμβάνει μία νέα σύνθεση της κονσόλας και τα παιχνίδια Wii Sports™ και Wii Party™.


Με περισσότερα από 80 διασκεδαστικά και αστεία mini-games, το Wii Party θα δημιουργήσει μία διασκεδαστική ατμόσφαιρα στο σαλόνι σας. Παίξτε με έως και τέσσερα χειριστήρια Wii Remote™ και διασκεδάστε με το δικό σας, προσωπικό Mii™ στην καρδιά της δράσης όπως ποτέ πριν.


Ανταγωνιστείτε ή συνεργαστείτε σε 13 διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού και, για πρώτη φορά, μεταφέρετε την δράση ακόμα και εκτός της οθόνης της τηλεόρασης, καθώς το House Party mode μετατρέπει το σαλόνι σας στο επίκεντρο του παιχνιδιού. Για παράδειγμα, ψάξτε κάτω από τον καναπέ ή πίσω από την βιβλιοθήκη για τα κρυμμένα χειριστήρια Wii Remote παίζοντας Hide ‘n’ Hunt ή προσέξτε να μην είστε το τελευταίος που θα κρατά το χειριστήριο Wii Remote παίζοντας Time Bomb.


Το Wii Party περιλαμβάνει επίσης τα Pair Games και Party Games modes, που θα σας καθηλώσουν με ποικίλες και καταιγιστικές προκλήσεις καθώς παίζεται με τους φίλους ή την οικογένειά σας.


Σε αυτό το πακέτο περιλαμβάνεται και το κλασικό παιχνίδι του Wii, το Wii Sports, προσφέροντας πέντε ξεχωριστές αθλητικές εμπειρίες που χρησιμοποιούν τις δυνατότητες ανίχνευσης κίνησης του χειριστηρίου Wii Remote. Ταλαντεύστε το χειριστήριο σαν ρακέτα του Tennis και κρατήστε το σαν ρόπαλο προσπαθώντας να χτυπήσετε γρήγορες μπαλιές έξω από το γήπεδο στο Baseball. Στο Golf θα κρατήσετε το χειριστήριο σαν μπαστούνι, κάνοντας φυσική ταλαντευση για να χτυπήσετε το μπαλάκι στο χορτάρι.


Αντίστοιχα, στο Bowling, σηκώστε το χειριστήριο Wii Remote και κυλήστε την μπάλα στο διάδρομο, ενώ στο Boxing χρησιμοποιήστε το Nunchuk™ ως το ένα σας γάντι και το Wii Remote ως το άλλο καθώς σκύβετε, ελίσσεστε και γρονθοκοπείτε τους αντιπάλους σας.


Αυτό το νέο πακέτο Wii όχι μόνο προσφέρει εξαιρετικής αξίας περιεχόμενο στους Ευρωπαίους καταναλωτές, αλλά εισάγει και μία πιο απλοποιημένη κονσόλα Wii με κάποιες μικρές τροποποιήσεις, που έχει σχεδιαστεί για να στέκεται οριζόντια και όχι κάθετα.


Το νέο πακέτο Wii θα κυκλοφορήσει πανευρωπαϊκά τους επόμενους μήνες και περιλαμβάνει τη νέα έκδοση της κονσόλας σε λευκό χρώμα, μαζί με ένα χειριστήριο Wii Remote Plus, Nunchuk, και αντίτυπα των παιχνιδιών Wii Sports και Wii Party. Επιπλέον πακέτα Wii θα ανακοινωθούν αυτό το φθινόπωρο, προσφέροντας όλα οικονομικές ευκαιρίες.