Τρεις νέες αναβαθμίσεις είναι διαθέσιμες για τις ήδη δοκιμασμένες λύσεις πλοήγησης της Navigon.


20 yrs navigonOι αναβαθμίσεις για τα Navigon 4350 max και Navigon 6310 θα φέρουν τις συσκευές στο επίπεδο της σειράς Navigon 70 Premium, ενώ η Navigon 6350 Live θα μεταμορφωθεί σε Navigon 70 Premium Live. Όλες οι αναβαθμίσεις με τις νέες λειτουργίες και τους πιο πρόσφατους χάρτες, διατίθενται από το Navigon Online Shop καθώς και μέσω του Navigon Fresh.


Εκτός από τους πιο πρόσφατα ανανεωμένους χάρτες για 44 Ευρωπαϊκές χώρες, οι συσκευές αναβαθμίζονται με μία σειρά από νέα χαρακτηριστικά που καθιστούν την πλοήγηση ακόμη πιο ασφαλή και άνετη. Στις βελτιώσεις περιλαμβάνονται τα “Active Lane Assistant”, “Navigon MyBest POI”, “Navigon Sightseeing Tour” καθώς και το “One Click Menu”. Οι χρήστες έχουν επίσης στη διάθεσή τους πρόσθετες γλώσσες στη λειτουργία “Text-to-Speech” όπως Φιλανδικά, Νορβηγικά, Πορτογαλικά και Τσέχικα.


Η αναβάθμιση του Navigon 6350 Live περιλαμβάνει δύο Live services το “Fuel Live” και “Events Live”. Προκειμένου να εγκατασταθούν όλες οι αναβαθμίσεις καθώς και οι νέοι χάρτες, θα χρειαστεί μία επιπλέον κάρτα μνήμης 4GB Micro SD card (διατίθεται μέσα από το Navigon Online Shop).


Μετά την αναβάθμιση, όλες οι χρήστες Navigon 4350max και Navigon 6310 θα μπορούν επίσης να απολαμβάνουν τα Navigon Live services αγοράζοντας ένα πρόσθετο εξωτερικό Live module. Η τρέχουσα τιμή πώλησης του Live module έχει μειωθεί κατά 80%. Για μία περίοδο τριών μηνών, η σειρά 7 των Live services μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς επιπλέον κόστος. Μετά την πάροδο του τριμήνου οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν τα πακέτα CleverFlat 12 ή CleverFlat 24 για να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τα LIVE services για τους επόμενους 12 ή 24 μήνες. Η Navigon μείωσε τις τιμές των πακέτων αυτών το τρέχον χρονικό διάστημα. Οι αναβαθμίσεις διατίθενται προς download από το Navigon Online Shop καθώς και μέσω του Navigon Fresh στην τιμή των €69.95.