Με αυτές τις εφαρμογές το Nokia smartphone σας μπορεί να μετατραπεί στην απόλυτη συσκευή γυμναστικής.


Nokia Ovi Store logoΠέντε νέες εφαρμογές του Nokia Ovi Store σας επιτρέπουν να μην αφήνετε το κινητό σας Nokia στα αποδυτήρια, αλλά να το χρησιμοποιείτε για να κάνετε το πρόγραμμα σας πιο αποδοτικό και να παρακολουθείτε συστηματικά τα αποτελέσματά του.


PushUps
Με την εφαρμογή αυτή δίνετε τη δυνατότητα στο Nokia κινητό σας να μετρά πόσα pushups κάνετε, εξασφαλίζοντας τη σωστή εκτέλεση τους. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε τον μετρητή και να τοποθετήσετε το κινητό σας στο δάπεδο, στο σημείο που βρίσκεται απέναντι από το κεφάλι σας. Έτσι, κάθε φορά που πλησιάζετε τη συσκευή, η εφαρμογή μετρά ένα ακόμη pushup. Μόλις ολοκληρώσετε το πρόγραμμα σας, μπορείτε να δείτε τον αριθμό των πιέσεων που πραγματοποιήσατε, αλλά και να παρακολουθήσετε την πρόοδο σας μέσα από σαφή και φιλικά προς τον χρήστη γραφικά.
Τιμή: Δωρεάν
Download: http://store.ovi.com/content/136837


Interval Timer
Οι περισσότερες ασκήσεις στα γυμναστήρια ολοκληρώνονται με την εκτέλεση ενός συγκεκριμένου αριθμού επαναλήψεων και σετ. Μεταξύ των διαδοχικών σετ μεσολαβεί ανάπαυλα προκαθορισμένης διάρκειας. Η συγκεκριμένη εφαρμογή μετρά το χρόνο εκτέλεσης των σετ αλλά και τη διάρκεια των ενδιάμεσων διαλειμμάτων, χρησιμοποιώντας διαφορετικούς ήχους του κινητού σας για να σας ειδοποιεί ανάλογα με το αν πρέπει να ξεκινήσετε, να επαναλάβετε ή να ολοκληρώσετε μία άσκηση.
Τιμή: Δωρεάν
Download: http://store.ovi.com/content/64809


Gym Workout Tracker
Η τέλεια εφαρμογή για να παρακολουθείτε την εκτέλεση διαφόρων ασκήσεων και την πρόοδό σας. Η εφαρμογή διαθέτει ενσωματωμένο ημερολόγιο και δημιουργεί αυτόματα γραφικά που αποτυπώνουν την πρόοδο σας σε ασκήσεις όπως το ποδήλατο, οι κοιλιακοί, οι πιέσεις με βάρη κλπ.
Τιμή: 1,23€
Download: http://store.ovi.com/content/61510


MeCanto
Η ακρόαση της αγαπημένης σας μουσικής είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να περνά η ώρα στο γυμναστήριο. Με την εφαρμογή αυτή δεν χρειάζεται να ψάχνετε την αγαπημένη σας playlist χειροκίνητα μέσα από τα αρχεία της συσκευής, καθώς το κινητό σας συγχρονίζεται αυτόματα με κάθε λίστα του υπολογιστή σας.
Τιμή: Δωρεάν
Download: http://store.ovi.com/content/15894


Body MASSAGER
Νοιώθετε τους μύες σας πιασμένους μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος γυμναστικής; Υποφέρετε από πόνους στη μέση ή τον αυχένα; Η συγκεκριμένη εφαρμογή μετατρέπει το κινητό σας Nokia σε προσωπικό μασέρ, αξιοποιώντας τη δυνατότητα δόνησης της συσκευής για να προσφέρει μασάζ υψηλής ποιότητας. Η εφαρμογή περιλαμβάνει 37 διαφορετικούς τύπους μασάζ, ενώ επίσης σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες.
Τιμή: Δωρεάν
Download: http://store.ovi.com/content/122131


Το Ovi Store διαθέτει έναν τεράστιο αριθμό παιχνιδιών, χρηστικών εφαρμογών, αρχείων μουσικής, περιεχομένου, κλπ. Κάθε μέρα προστίθενται δεκάδες νέες εφαρμογές. Επισκεφτείτε το Ovi store και ξεκινήστε το κατέβασμα.