Η Hellas Internet σε συνεργασία με την Unisystems ΑΕ, υλοποίησε το έργο «Πύλη Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δήμου Αλίμου» (www.alimos.gov.gr).

Συγκεκριμένα, οι εφαρμογές που αναπτύχθηκαν αφορούν ηλεκτρονικές υπηρεσίες όπως: αιτήσεις για έκδοση πιστοποιητικών, πληρωμή Δημοτικού Φόρου, πληρωμή λογαριασμών on line (με χρήση πιστωτικής κάρτας), Αιτήματα-Παράπονα- Καταγγελίες Πολιτών, ηλεκτρονικές ψηφοφορίες, ενημέρωση Προμηθευτών, βεβαιώσεις μη οφειλής ΤΑΠ, Συνεδριάσεις και Αποφάσεις ΔΣ, που βασίστηκαν στην πλατφόρμα content management και e-commerce, hiweb – Hellas Internet Web Builder.

Η πλατφόρμα hiweb, καλύπτει πλήρως τις ειδικές απαιτήσεις και ανάγκες μεγάλων επιχειρήσεων στον τομέα E-COMMERCE και CMS οποιουδήποτε κλάδου, συνδυάζοντας την ευκολία στον χειρισμό με την ασφαλή και και απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματος.

Το portal του Δήμου Αλίμου προσφέρει επίσης στους πολίτες του μια ευρεία γκάμα πληροφοριών για τα τεκταινόμενα στον Δήμο αποτελώντας ένα εξαιρετικό κανάλι επικοινωνίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 75% από το ευρωπαϊκό ταμείο περιφερειακής ανάπτυξης και κατά 25% από εθνικούς πόρους.