Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα η συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε η NEC Philips Ενοποιημένες Λύσεις Ελλάς σήμερα, 13 Νοεμβρίου, στην Αίγλη Ζαππείου.

nec_philipsΣτο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά η πρωτοποριακή νέα σειρά ενοποιημένων εφαρμογών και τεχνολογικών υποδομών UNIVERGE SV8000. Καλύπτοντας ολόκληρο το φάσμα των επικοινωνιών, από τους διακομιστές μέχρι τις εφαρμογές παραγωγικότητας γραφείου και τις ολοκληρωμένες εφαρμογές ρόλων, οι νέες λύσεις στηρίζονται στην UNIVERGE 360, μια προσέγγιση της NEC που τοποθετεί τον άνθρωπο και όχι την τεχνολογία στο επίκεντρο των παγκόσμιων επικοινωνιών. Περιλαμβάνουν τους διακομιστές επικοινωνίας UNIVERGE SV8100 και SV8300 καθώς και μία νέα οικογένεια ψηφιακών τερματικών και τερματικών ΙΡ, σε συνδυασμό με καινοτόμες εφαρμογές UC, όπως το Business ConneCT.

«Οι πραγματικές Ενοποιημένες Επικοινωνίες σημαίνουν κάτι πολύ περισσότερο από τη σύγκλιση του τηλεφώνου, του email και των άμεσων μηνυμάτων. Το ζητούμενο είναι ο συνδυασμός ανθρώπων, διαδικασιών και επικοινωνιών» δήλωσε ο κ. Νίκος Κατραούρας, Channel Sales Manager της NEC Philips Hellas, και συνέχισε λέγοντας: «Με το UNIVERGE 360 παρέχουμε στους πελάτες μας συμπαγή υποδομή και προηγμένες εφαρμογές για την ενοποίηση των εταιρικών τους επικοινωνιών με βάση το ρόλο που παίζει ο κάθε εργαζόμενος».

Η σειρά UNIVERGE SV8000 συνδυάζει τους στιβαρούς και πολυ-λειτουργικούς διακομιστές επικοινωνίας UNIVERGE SV8100 και SV8300, οι οποίοι είναι απόλυτα κλιμακωτοί προκειμένου να καλύπτουν τις αυξανόμενες ανάγκες των εταιρειών, ενώ ταυτόχρονα παραμένουν απλοί και οικονομικοί στη ρύθμιση και τη διαχείρισή τους. Οι υποστηριζόμενες λειτουργίες και εφαρμογές περιλαμβάνουν οθόνη αριθμών και ονομάτων κλήσης, τηλεφωνικές συνδιασκέψεις, πλήκτρα συντομεύσεων, φωνητικό ταχυδρομείο, ενοποιημένο σύστημα μηνυμάτων, ταχείες κλήσεις και αυτόματη διανομή κλήσεων (ACD), καθώς και υποστήριξη για λειτουργίες διαχείρισης φιλοξενίας, ασύρματα τηλέφωνα και λογισμικά κλήσεων.

Υποστηριζόμενο από το SV8100 και το SV8300, αλλά και από τις ήδη υπάρχουσες πλατφόρμες, το Business ConneCT αποτελεί μία εφαρμογή «όλα-σε-ένα», σχεδιασμένη για να καλύψει και τις πιο πολύπλοκες εταιρικές ανάγκες παρέχοντας ευελιξία, ενοποιημένα μηνύματα και εφαρμογές τηλεφωνίας γραφείου, αλλά και λειτουργία τηλεφωνητή και κέντρου επαφής. Τέλος, ενισχύει θεαματικά την αύξηση της παραγωγικότητας, την συνεργασία, ενώ παράλληλα βελτιώνει τη διαχείριση των επικοινωνιών.

«Η διαισθητική του σχεδίαση και η φιλική προς το χρήστη διασύνδεση, κάνουν το Business ConneCT εύκολο στη χρήση, με ελάχιστη εκπαίδευση», τόνισε ο κ. Κατραούρας, και συμπλήρωσε: «Με τη νέα υποδομή και τις εφαρμογές μας, παρέχουμε μια ξεκάθαρη επιλογή στους πελάτες μας, οι οποίοι θέλουν να συνδεθούν στο διαδίκτυο, ενώ δίνουμε στους σημερινούς πελάτες μία ομαλή διαδρομή ενσωμάτωσης. Η προσέγγισή μας παρέχει μοναδικές δυνατότητες σε όλες τις επιχειρήσεις που αναζητούν Ενοποιημένες Επικοινωνίες».

Οι νέοι διακομιστές επικοινωνίας και τα νέα τερματικά UNIVERGE είναι διαθέσιμα σήμερα στην ελληνική αγορά, μέσω του δικτύου πωλήσεων και των εξουσιοδοτημένων συνεργατών της NEC Philips Ενοποιημένες Λύσεις Ελλάς ΑΕ.