Ζήστε την εμπειρία της κινηματογραφικής οθόνης υψηλής ευκρίνειας στο σπίτι, με μοναδικό περιορισμό τις διαστάσεις… του τοίχου σας!

epson-eh-tw420Γιατί να ξοδεύετε αρκετές χιλιάδες ευρώ για την αγορά μιας τηλεόρασης λίγες ίντσες μεγαλύτερης από την τελευταία σας, τη στιγμή που μπορείτε να μετατρέψετε σε οθόνη τον μεγαλύτερο τοίχο του σπιτιού σας; Απολαύστε video games, ποδοσφαιρικούς αγώνες ή κινηματογραφικές επιτυχίες σε όλο τους το μεγαλείο, χάρη στο νέο μοντέρνο HD ready προβολέα EH-TW420. Ο EH-TW420 είναι οικονομικός, εύχρηστος, με ποικίλες λειτουργίες και ενσωματώνει τη νέα 3LCD τεχνολογία για αναπαραγωγή εικόνων εξαιρετικής ποιότητας.

Με τον EH-TW420, οποιεσδήποτε προκαταλήψεις για τους προβολείς, όπως ότι είναι θορυβώδεις, μεγάλου μεγέθους που ταιριάζουν μόνο στη μεγάλη, σκοτεινή αίθουσα μιας διάλεξης, τώρα εξαλείφονται. Ο νέος προβολέας παρέχει εξαιρετική φωτεινότητα 2000 ANSI lumens, επιτυγχάνοντας εικόνες άριστης ποιότητας ακόμη και στο φως της ημέρας. Ο λειτουργικός θόρυβος έχει μειωθεί σημαντικά, ενώ τα ενσωματωμένα ηχεία των 7W εξασφαλίζουν εξαιρετική απόδοση ήχου.

Εύχρηστος και απλός στην εγκατάσταση, ο HD ready προβολέας ανάλυσης 720p έχει πολυάριθμα έξυπνα χαρακτηριστικά. Η αυτόματη Keystone διόρθωση εγγυάται γρήγορη έναρξη προβολής, εξαλείφοντας την ανάγκη χειροκίνητης ρύθμισης των διαστάσεων της οθόνης. Το ευρύ φάσμα των εξωτερικών σημείων σύνδεσης στον EH-TW420 εξασφαλίζει συμβατότητα με HDMI, USB, την κάρτα SD και S-video.

Η καινοτόμος 3LCD τεχνολογία της Epson επιτρέπει ένα ευρύτερο φάσμα χρωμάτων λόγω της εκλεπτυσμένης κίνησης των μικροσκοπικών υγρών κρύσταλλων στα 3LCD πάνελ. Αυτή η καινοτομία εξασφαλίζει ότι μεγαλύτερα επίπεδα αντίθεσης ακόμη και στα σκοτεινότερα μέρη της εικόνας, εξαλείφοντας ταυτόχρονα το θάμπωμα των εικόνων.

Η δέσμευση της Epson για τη μακροβιότητα των προϊόντων της είναι εμφανής στον ιδιαίτερα αποδοτικό λαμπτήρα Ε-TORL που μειώνει τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας και το λειτουργικό κόστος, προσφέροντας μια οικιακή HD εμπειρία χωρίς το ίχνος άνθρακα πολλών εναλλακτικών λύσεων. Η συσκευασία του EH-TW420 κατασκευάζεται από 100% ανακυκλώσιμα υλικά και το επίστρωμα σωμάτων δεν περιέχει καθόλου χρώμα, αντανακλώντας τις προσπάθειες της Epson για μείωση των αποβλήτων. Τέλος, ο προβολέας και ο λαμπτήρας Ε-TORL έχουν τρία χρόνια εγγύηση.

Χαρακτηριστικά Epson EH-TW420
* HD Ready 720p (1280 x 720 pixels) προβολέας για τους λάτρεις του home cinema και των video games.
* Τεχνολογία Epson 3LCD για φωτεινότερες εικόνες, ακριβέστερη αναπαραγωγή χρώματος και καλύτερη διαβάθμιση του γκρίζου.
* Ισχυρή παραγωγή φωτός 2000 ANSI lumens για προβολή ακόμη και στο φως της ημέρας.
* Ενσωματωμένα ηχεία 7W για μια ολοκληρωμένη εμπειρία παιχνιδιού.
* Συνδεσιμότητα με μια ποικιλία πηγών εισαγωγής (HDMI, βίντεο, S-Video και RGB).
* Ψηφιακές φωτογραφίες στη μεγάλη οθόνη με USB ή άμεσα από μια κάρτα SD.
* Διαφορετικές ρυθμίσεις χρώματος ανάλογα με τις ανάγκες (ειδική ρύθμιση για παιχνίδια).
* Αυτόματη διόρθωση Keystone, γρήγορη έναρξη, εύχρηστο τηλεχειριστήριο
* Μικρό βάρος (2,9 κιλά) ώστε να μεταφέρεται εύκολα με την δωρεάν μαλακή θήκη μεταφοράς.
* Λειτουργεί με χαμηλή ισχύ, ενώ η οικονομική λάμπα E-TORL παράγει έντονο φως και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.
* Τρία χρόνια εγγύηση για τον προβολέα και το λαμπτήρα.