Νέα χαρακτηριστικά στη σειρά προϊόντων Rack PDU Next Generation της APC με δυνατότητες μέτρησης ανά έξοδο.


apcH APC by Schneider Electric παρουσίασε τα νέα Switched Rack PDU επόμενης γενιάς με τεχνολογία μέτρησης ανά έξοδο (Metering-by-Outlet). Τα συγκεκριμένα προϊόντα, τελευταία προσθήκη στη σειρά APC Rack PDUs επόμενης γενιάς, προσφέρουν την δυνατότητα ελέγχου του επιπέδου ισχύος ανά συσκευή και την καταγραφή της καταναλισκόμενης ενέργειας, επιτρέποντας στους IT managers να διαχωρίζουν την κατανάλωση σε κάθε συνδεδεμένο στοιχείο. Αυτή η πληροφορία για την ενέργεια ανά συσκευή επιτρέπει στους πελάτες να προσαρμόζουν τις συσκευές στα Rack PDU με στόχο την ενεργειακή απόδοση.


Το Switched Rack PDU επόμενης γενιάς με τεχνολογία Metering-by-Outlet επιτρέπουν στους IT managers να:
Μετρούν την παροχή ισχύος στον εξοπλισμό ανά έξοδο – Προσφέρει στους επαγγελματίες IT μια λεπτομερέστερη απεικόνιση της κατανάλωσης ενέργειας ανά φάση και έξοδο. Επιτρέπει έτσι την ανάλυση της χρήσης και της εξέλιξης της κατανάλωσης ενέργειας και τον προγραμματισμό της παροχής ισχύος.
Αποτελεσματική προσαρμογή του συνδεδεμένου φορτίου βάση αναγκών και προγραμματισμός για το μέλλον – Το Rack PDU περιλαμβάνει software με στοιχεία και λεπτομερή αρχεία για την κατανάλωση ενέργειας της κάθε συσκευής που είναι συνδεδεμένη με το Rack PDU για χρήση κατά τον προγραμματισμό μελλοντικών αναδιοργανώσεων ή επεκτάσεων.
Απομακρυσμένο έλεγχο κάθε εξόδου – Οι IT managers έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιούν/απενεργοποιούν απομακρυσμένα την κάθε έξοδο για να κάνουν επανεκκίνηση σε εξοπλισμό και να αποφεύγουν τη χρήση των συσκευών από μη εξουσιοδοτημένα άτομα. Η δυνατότητα προγραμματισμένης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης της κάθε εξόδου επιτρέπει στους IT managers να προσδιορίσουν την ακολουθία έναυσης / σβέσης του εξοπλισμού, να αποφεύγουν την υπερφόρτωση του δικτύου και να επεκτείνουν το χρόνο τροφοδοσίας του βασικού εξοπλισμού θέτοντας προτεραιότητα στην απόρριψη φόρτου.


Καθώς πρόκειται για προσθήκη στην οικογένεια προϊόντων Switched Rack PDU Επόμενης Γενιάς, οι IT managers θα συνεχίσουν να ωφελούνται από τα χαρακτηριστικά που υπάρχουν ήδη από την σειρά AP8000 Rack PDU platform, συμπεριλαμβανομένων:
Active Power Metering – δυνατότητες πλήρους διαχείρισης δικτύου για πρόσβαση και διαμόρφωση των ρυθμίσεων του Rack PDU μέσω web, SNMP και telnet, ολοκληρωμένη παρακολούθηση υπερφόρτωσης και προειδοποιήσεις του χρήστη για πιθανότητα υπερφόρτωσης του κυκλώματος για αποφυγή απώλειας ενέργειας που διοχετεύεται σε καίριο εξοπλισμό.
Διαδραστική οθόνη LCD – συνδεσιμότητα εξοπλισμού σε πραγματικό χρόνο & καθοδήγηση εξισορρόπησης φόρτου, προαιρετική παρακολούθηση θερμοκρασίας και υγρασίας με ειδοποιήσεις χρήστη.
Περιβαλλοντική παρακολούθηση – ειδική θύρα εισόδου για αισθητήριο θερμοκρασίας/υγρασίας για την καλύτερη παρακολούθηση από τους IT managers του περιβάλλοντος των racks σε επίπεδο μεμονωμένου rack.
Ασφάλιση IEC Connectors – με παράλληλη χρήση με τα νέα locking IEC jumper cords, οι συγκεκριμένοι σύνδεσμοι επιτρέπουν εύκολη δρομολόγηση καλωδίων με εξοικονόμηση χώρου, μειώνοντας την ανάγκη για μεγάλα σε όγκο στηρίγματα καλωδίων.