Η iLink κάνει ακόμα πιο προσιτή τη δυνατότητα χρήσης των πληροφοριακών της συστημάτων.

Ακολουθώντας το δρόμο της καινοτομίας, η iLink εισάγει τη μέθοδο χρήσης SaaS (Software as a Service), προσφέροντας σε κάθε επιχειρηματία τη δυνατότητα να απολαύσει τα οφέλη των πληροφοριακών της συστημάτων βελτιστοποιώντας την απόδοση των απομακρυσμένων υπαλλήλων του.

Έτσι, παρέχεται πλέον η δυνατότητα και στις μικρές και μεσσαίες επιχειρήσεις -με ένα ελάχιστο μηνιαίο κόστος, όχι μόνο να αποκτήσουν αλλά και να δοκιμάσουν στη πράξη τα οφέλη των συστημάτων PowerTech και PowerFleet.

Το PowerFleet ανταποκρίνεται στις ανάγκες των εταιρειών που θέλουν να έχουν πλήρη επίβλεψη των οχημάτων τους (χρόνοι κίνησης, διανυθέντα χιλιόμετρα, μέση ταχύτητα, πορεία, βέλτιστη διαδρομή κτλ). Επιπλέον, παρέχει την δυνατότητα διεξαγωγής Region Based Marketing, μέσω απεικόνισης σημείων ενδιαφέροντος στο χάρτη (π.χ. πελάτες, σημεία διανομής, ανταγωνιστές, προμηθευτές κτλ).

Το PowerTech απευθύνεται σε επιχειρήσεις με τεχνικούς και βελτιώνει σημαντικά την παραγωγικότητα τμημάτων που αναλαμβάνουν βλάβες, συντηρήσεις ή προγραμματισμένες επισκευές.

Χρησιμοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες 3G/GPRS, το PowerTech επιτρέπει στον manager να έχει πλήρη έλεγχο όλων των εργασιών που εκτελούνται σε πραγματικό χρόνο και να εξάγει στατιστικά στοιχεία και αναφορές σχετικά με τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν.

Καταργεί επίσης τις χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες (timesheets κ.α.) και μεγιστοποιεί τις παραγωγικές ώρες, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τα κόστη και τους χρόνους απόκρισης.

Το PowerFleet διατίθεται σε 2 εκδόσεις, την PowerFleet Standard – όπου η μετάδοση γεωγραφικών δεδομένων πραγματοποιείται μέσω ειδικής συσκευής GPS -, και την PowerFleet Mobile όπου ο εντοπισμός της θέσης του οχήματος πραγματοποιείται με ένα απλό κινητό τηλέφωνο με ενσωματωμένο GPS.

Τα προϊόντα της iLink διατίθενται σε 3 γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά και Γερμανικά).