Μια σημαντική στρατηγική συνεργασία επιτεύχθηκε ανάμεσα στην ICAP Group και την Google για την πώληση Αdwords στην Ελληνική αγορά.

googleH Google προσφέρει σε συνάρτηση με τις αναζητήσεις που κάνει ο χρήστης, διαφημιστικό χώρο με τη μορφή κειμένου (Adwords). Τα Adwords είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους να διαφημίζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, ακριβώς όταν οι πελάτες τα αναζητούν. Βάσει της συμφωνίας, η ICAP αναλαμβάνει την πώληση των Adwords και την υποστήριξη των πελατών για λογαριασμό της Google, στην Ελληνική αγορά.

Η ανάπτυξη της δραστηριότητας της Google θα γίνει μέσω της επιχειρηματικής μονάδας των Oδηγών της ICAP Group. Οι Επιχειρηματικοί της Οδηγοί εκδίδονται από τη ίδρυσή της, το 1964, ενώ πρόσφατα η ICAP Group επένδυσε στη δημιουργία του μεγαλύτερου και πιο έγκυρου online οδηγού, www.findbiz.gr.

Το findbiz πρόσφατα απέσπασε το 1ο Πανευρωπαϊκό βραβείο καλύτερου ηλεκτρονικού οδηγού από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Εκδοτών Οδηγών & Βάσεων Δεδομένων (EADP).

Ο κ. Νίκος Κομνηνός, Διευθυντής Marketing της ICAP Group δήλωσε, «Η συμφωνία με την Google έχει στρατηγική σημασία για την ICAP καθώς επιτεύχθηκε σε μια εποχή όπου η ICAP επενδύει στη ενίσχυση των ηλεκτρονικών της εκδόσεων. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που μπορούμε να προσθέσουμε τα προϊόντα της Google στις διαφημιστικές λύσεις που παρέχουμε στους πελάτες μας.»

Ο κ. Γιώργος Σαλιάρης – Φασέας, Country Manager της Google στην Ελλάδα δήλωσε, «Η Google επέλεξε την ICAP ως αξιόπιστο συνεργάτη της για την πώληση διαφημίσεων. Εκτός από το ότι είναι μια καταξιωμένη εταιρεία, με μεγάλη ιστορία στο χώρο των επιχειρηματικών οδηγών, η ICAP βρίσκεται τα τελευταία 2 χρόνια σε τροχιά ραγδαίας ανάπτυξης και οι φιλοδοξίες της εταιρείας συμβαδίζουν με τις δικές μας. Η συμφωνία με την ICAP είναι ιδιαίτερης σημασίας για εμάς, γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε γρήγορα και αξιόπιστα τις λύσεις της Google στο ευρύ πελατολόγιο της ICAP.»