Η στρατηγικής σημασίας επένδυση της HTC αποσκοπεί στην ενσωματώση του Beats στις συσκευές της, αυτό το φθινόπωρο.


HTC Beats AudioΗ HTC Corporation ανακοινώνει μιας στρατηγικής σημασίας συνεργασία και επένδυση με την Beats™ Electronics LLC, την πρότυπη εταιρία που επαναπροσδιορίζει την αγορά ήχου, με την εμπειρία του Beats by Dr. Dre™. Οι δυο ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρίες εστιάζουν στη διάθεση ήχου κορυφαίας ποιότητας στα κινητά της HTC.


Οι HTC® και Beats™ συνεργάστηκαν αρμονικά για να δημιουργήσουν ανώτερη ποιότητα ήχου για τους καταναλωτές, που σαν ουσιαστικό αποτέλεσμα έχει τη δημιουργία μια σειρά συσκευών HTC που θα ενσωματώνουν την νεωτεριστική εμπειρία ήχου Beats, διαθέσιμη αυτό το φθινόπωρο.


Η HTC έχει καθιερωθεί για τις μοναδικές εμπειρίες που διαθέτει στους χρήστες μέσω της ενοποίησης περιεχομένου, υπηρεσιών και συσκευών. Ταυτόχρονα η Beats έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό για την ικανότητα να αναπαράγει με απόλυτη πιστότητα το πλήρες φάσμα του ήχου σε επαγγελματικά στούντιο ηχογράφησης, παρέχοντας στο κοινό το τέλειο ακουστικό αποτέλεσμα. Η κοινή αυτή προσπάθεια των δυο εταιριών στοχεύει στη βελτιστοποίηση της μουσικής εμπειρίας σε φορητές συσκευές, την ίδια στιγμή που δίνει ώθηση στην είσοδο της HTC στην νεανική αγορά και την αγορά των αξεσουάρ παγκοσμίως.