Η απόλυτη ποιότητα εικόνας συναντά το απόλυτο στυλ.

sony-kdl_40x4500Είτε ανήκετε σε αυτούς που απολαμβάνουν τις τελευταίες κινηματογραφικές επιτυχίες σε δίσκους Blu-ray, είτε αγωνιάτε μαζί με τους ήρωες του Playstation 3, είτε βλέπετε τηλεοπτικές εκπομπές σε HD, υπάρχουν ιδιαίτερα ελκυστικές προτάσεις για να επιλέξετε ανάμεσα από τα μοντέλα των τηλεοράσεων BRAVIA, οι οποίες απευθύνονται σε… συνειδητοποιημένους και απαιτητικούς θεατές.

«O μοναδικός συνδυασμός της προηγμένης τεχνολογίας και της πρωτοποριακής σχεδίασης τόσο στις BRAVIATM X4500 όσο και στα κομψά συστήματα των ηχείων, έχει σαν αποτέλεσμα ο καταναλωτής να απολαμβάνει κρυστάλλινη εικόνα και ατμοσφαιρικό ήχο χωρίς να συμβιβάζεται όσον αφορά την αισθητική και την ατμόσφαιρα του σπιτιού του», εξήγησε ο Γεώργιος Δαμίγος, Γενικός Διευθυντής Μάρκετινγκ, της Sony Television Marketing Europe και συνεχίζει:

«Μαζί με την πλήρως εξοπλισμένη σειρά W4500, οι δύο νέες οικογένειες της BRAVIATM στέκονται στην απόλυτη κορυφή των καινοτομιών της Sony και σας χαρίζουν την καλύτερη εικόνα σε μια αξεπέραστη εμπειρία home theatre».

BRAVIATM X4500: η τελευταία λέξη του home theater για τους φανατικούς οπαδούς του είδους

Η εντυπωσιακή ναυαρχίδα της γκάμας των τηλεοράσεων BRAVIATM, η κορυφαία σειρά X4500 αντιπροσωπεύει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην αξεπέραστη ποιότητα εικόνας με μια σχεδίαση που κόβει την ανάσα.

Διατίθεται σε τρία μεγέθη (40, 46 και 55 ιντσών) και είναι εφοδιασμένη με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις της Sony για να σας χαρίσει εικόνα Full HD στα 1080p και δυναμικό ήχο, χαρακτηριστικά τα οποία με μεγάλη άνεση υποσκελίζουν οτιδήποτε έχετε δει μέχρι σήμερα. Με τον εντυπωσιακό αριθμό των τεσσάρων θυρών HDMI ώστε να μπορείτε να συνδέετε μια πληθώρα πηγών HD, τα μοντέλα της σειράς X4500 αποτελούν την απόλυτη επιλογή για τους διορατικούς θιασώτες του home cinema οι οποίοι απαιτούν μια κινηματογραφική εμπειρία χωρίς συμβιβασμούς.

Χάρη στο μοναδικό νέο consept ‘floating’, οι σχεδιαστικές γραμμές «ρέουν» στον χώρο και η μοναδική εμφάνιση της σειράς Χ4500 εγγυάται ότι η συσκευή θα μονοπωλήσει την προσοχή σας πριν ακόμη την ανοίξετε. Εκτός από το παρεχόμενο ασημόχρωμο πλαίσιο σε απόχρωση sterling silver, υπάρχει διαθέσιμη η επιλογή προαιρετικών πλαισίων (σε αποχρώσεις Ruby Red ή Obsidian Black), για να μπορέσετε να εξατομικεύσετε την δική σας Χ4500 ώστε να ταιριάζει και να αναδεικνύει τον προσωπικό σας χώρο.

Για να απολαύσετε στο μέγιστο τις αγαπημένες σας ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και παιχνίδια, η νέος επεξεργαστής εικόνας της Sony, BRAVIA ENGINE 2 PRO, φιλτράρει, καθαρίζει και βελτιστοποιεί τα ψηφιακά δεδομένα της εικόνας πριν προβληθούν στην LCD οθόνη ανάλυσης Full HD 1080p. Εκτός από την μείωση του ψηφιακού θορύβου της εικόνας, αυτός ο παντοδύμανος επεξεργαστής διευρύνει το χρωματικό εύρος και απαλύνει την κίνηση ενώ ενισχύει την αντίθεση, για βαθύ μαύρο με κινηματογραφική αίσθηση.

Για εκπληκτικά αποτελέσματα από οποιαδήποτε πηγή εικόνας όπως το DVD, η τελευταίας γενιάς τεχνολογία DRC (Digital Reality Creation) 3.0 ανεβάζει την ανάλυση χρησιμοποιώντας εξελιγμένη τεχνολογία αναβάθμισης εικόνας (up-conversion) ώστε να δώσει εικόνα Full HD 1080p. Έτσι εξασφαλίζονται εικόνες με εκληκτική λεπτομέρεια που αξιοποιούν στο έπακρο το υψηλής ευκρίνειας πάνελ, το οποίο διαθέτει ανάλυση 1920 x1080.

Μια πραγματικά κινηματογραφική εμπειρία στο ίδιο σας το σπίτι απαιτεί πλούσια χρώματα και αληθινό, βαθύ μαύρο. Για πρώτη φορά τα μοντέλα των 46 και 55 ιντσών της σειράς Χ4500 ενσωματώνουν ένα ενεργειακά αποδοτικό σύστημα οπίσθιου φωτισμού με φωτοδιόδους LED (RGB Dynamic LED backlight), το οποίο χαμηλώνει την ένταση του φωτισμού στιγμιαία στα σκοτεινά σημεία της εικόνας, μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο την «διαροή» του φωτός και δίνοντας βελτιωμένη αντίθεση και βαθύτερο μαύρο. Οι συστοιχείες των κόκκινων, πράσινων και μπλε φωτοδιόδων LED παρέχουν μια παλέττα χρωμάτων περισσότερο διευρυμένη συγκριτικά με το συμβατικό σύστημα οπίσθιου φωτισμού με λευκά LED. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτική αναπαραγωγή σήματος από κάθε πηγή, όπως δίσκοι Blu-ray, DVD και τηλεοπτικές εκπομπές, ακριβώς όπως θα την είχε στο μυαλό του ο σκηνοθέτης.

Τα μοντέλα των 46 και 55 ιντσών υπερέχουν στην αναπαραγωγή αθλητικών γεγονότων και γρήγορων σκηνών δράσης με μια τόσο ομαλή διαδοχή των εικόνων που πλησιάζει την πραγματικότητα. Η τεχνολογία Motionflow PRO 100 Hz δημιουργεί με ευφυή τρόπο επιλέον καρέ, τα παρεμβάλλει στο εισερχόμενο σήμα και διπλασιάζει τον ρυθμό των προβαλλόμενων καρέ. Επιπλέον, σε κάθε καρέ, οι στιγμιαίες αναλαμπές του οπίσθιου φωτισμού -το λεγόμενο backlight blinking- απενεργοποιούν επιτυχώς τμήματα του οπίσθιου φωτισμού στο καρέ κατά την οριζόντια διεύθυνση, με αποτέλεσμα την σημαντική μείωση της θολότητας της εικόνας χωρίς το κουραστικό τρεμόπαιγμα (flickering) των συμβατικών μεθόδων της παρεμβολής μαύρων καρέ. Αλλά και το μοντέλο των 40 ιντσών διαθέτει νέο σύστημα μείωσης της θολότητας (Image Blur Reduction). Αυτό «καθαρίζει» τα αυθεντικά καρέ πριν παρεμβληθεί ένα νέο καρέ, με αποτέλεσμα καθαρότερη εικόνα με μειωμένη την θολότητα λόγω κίνησης.

Μαζί με την W4500, η σειρά Χ4500 φέρνει τις πρώτες BRAVIATM οι οποίες μπορούν να συνδεθούν με άλλες δικτυακές συσκευές στο σπίτι σας μέσω του προτύπου DLNA. Αποκτάτε εύκολη πρόσβαση και μπορείτε να απολαμβάνετε ή να μοιράζεστε ψηφιακές φωτογραφίες και μουσική μέσω συσκευών μέσα στο σπίτι οι οποίες υποστηρίζουν το πρότυπο DLNA – όπως υπολογιστές VAIO® με οδηγό Blu-ray DiscTM και άλλες συσκευές.

Μπορείτε, επίσης, να δείτε τις φωτογραφίες σας εισάγοντας ένα USB Memory stick στην θύρα USB στο πλάι της τηλεόρασης ή συνδέοντας απευθείας την φωτογραφική μηχανή σας Cyber-shotTM ή άλλες ψηφιακές μηχανές στην BRAVIA. Οι αναμνήσεις σας κυριολεκτικά θα ζωντανέψουν, όταν δείτε τις φωτογραφίες σας με τόση λεπτομέρεια σε οθόνη 40 ιντσών ή και ακόμη μεγαλύτερη, μέσω της λειτουργίας Picture Frame Mode.

Η απόλυτη ψυχαγωγική εμπειρία BRAVIATM ολοκληρώνεται με ένα καινοτόμο ηχητικό σύστημα το οποίο περιλαμβάνει 6 κύρια ηχεία και 2 γούφερ στο μοντέλο των 55 ιντσών (55Χ4500) και 4 κύρια με 2 γούφερ στα μοντέλα 40X4500 και 46X4500.

Τα εφέ του ήχου Surround μπορούν να βελτιστοποιηθούν ανάλογα με την περίπτωση για αθλητικά γεγονότα, ζωντανές συναυλίες ή για ταινίες, ή να προσαρμοστεί στις δικές σας προτιμήσεις για την μέγιστη απόλαυση κάθε είδους προγράμματος. Ο συνδυασμός την υπερ-λεπτής σχεδίασης με την τελευταία τεχνολογία του «finger speaker» και του βοηθητικού γούφερ έχει σαν αποτέλεσμα έναν διαυγέστατο, ποιοτικό ήχο χωρίς να αλλάζει το στυλ και η σχεδίαση της τηλεόρασης. 

BRAVIATM W4500: καταπληκτική εικόνα με οποιαδήποτε πηγή HD

Είτε προτιμάτε τις αθλητικές αναμεταδόσεις, είτε τα ηλεκτρονικά παιχνίδια ή απλά βλέπετε πολύ τηλεόραση, η BRAVIATM W4500 θα σας χαρίσει εκπληκτική εικόνα και ποιότητα ήχου για να απολαμβάνετε στο μέγιστο τις αγαπημένες σας πηγές HD.

Είναι διαθέσιμη σε τρία μεγέθη (40, 46 και 52 ίντσες) και το άνετο, σύγχρονο στυλ που την χαρακτηρίζει είναι εμπνευσμένο από την τολμηρή σχεδιαστική φιλοσοφία ‘Draw the Line’, της Sony. Η σειρά BRAVIATM W4500 μοιράζεται πολλές καινοτομίες όσον αφορά την ποιότητα εικόνας με την Χ4500 και είναι φορτωμένη με τις τελευταίες τεχνολογίες της Sony για να σας χαρίσει την καλύτερη Full HD εικόνα που έχετε δει ποτέ.

Ο επεξεργαστής BRAVIATM ENGINE 2 εγγυάται εξαιρετική διαύγεια, χρώμα, αντίθεση και σαφήνεια, ενώ η τεχνολογία Motionflow 100 Hz διατηρεί την καθαρότητα και την σαφήνεια της εικόνας και στις γρήγορες σκηνές δράσης. Επιπλέον, το νέο σύστημα μείωσης της θολότητας (IB Reduction) βελτιώνει τα αυθεντικά καρέ πριν την παρεμβολή ενός νέου καρέ, για εικόνα με μεγαλύτερη οξύτητα και μειωμένη θολότητα.

Τα μοντέλα της σειράς W4500 σας επιτρέπουν επίσης να απολαύσετε πολυμεσικό περιεχόμενο από άλλες συσκευές οι οποίες υποστηρίζουν το πρότυπο DLNA.

διαθέσιμα στα μοντέλα των 40 και των 46 ιντσών της BRAVIATM X4500

Σειρά BRAVIATM X4500

  • Εικόνα Full HD 1080p
  • Σχεδίαση ‘floating’ με γραμμές που «ρέουν» στο χώρο και ημιδιαφανές πλαίσιο
  • Kαλύτερες επιδόσεις από ποτέ σε διαύγεια, χρώματα, αντίθεση και ευκρίνεια με τον επεξεργαστή BRAVIA ENGINE 2 PRO
  • Πλούσια χρώματα με βάθος, εκπληκτική αντίθεση και μειωμένη κατανάλωση ενέργειας με το νέο σύστημα οπίσθιου φωτισμού RGB Dynamic με LED (στα μοντέλα 46 και 55 ιντσών)
  • Περισσότερο ευκρινής κινούμενη εικόνα με ομαλή εναλλαγή στις σκηνές δράσεις με την τεχνολογία Motionflow PRO100 Hz (στα μοντέλα 46 και 55 ιντσών)
  • Απολαύστε ψηφιακή μουσική και φωτογραφίες από τις δικτυωμένες συσκευές συμβατές με το πρότυπο DLNA

BRAVIATM W4500 series

  • Εικόνα Full HD 1080p
  • Πρωτοποριακό στυλ εμπνευσμένο από τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία ‘draw the LINE
  • Εκπληκτική διαύγεια, χρώματα και αντίθεση χάρη στον επεξεργαστή BRAVIA ENGINE 2
  • Περισσότερο ευκρινής κινούμενη εικόνα με ομαλή εναλλαγή στις σκηνές δράσεις χάρη στο Motionflow PRO100 Hz με την τεχνολογία μείωσης της θολότητας της εικόνας, Image Blur Reduction
  • Απολαύστε ψηφιακή μουσική και φωτογραφίες από τις δικτυωμένες συσκευές συμβατές με το πρότυπο DLNA

BRAVIATM, σειρές X4500 και W4500: Βασικά Χαρακτηριστικά

X4500

W4500

Μέγεθος οθόνης (ίντσες)

40, 46, 55

40, 46, 52

1080p Full HD

Ναι

Ναι

10-bit panel

Ναι

Ναι

BRAVIATM ENGINE

BE 2 PRO

BE 2

Live Colour Creation

Ναι

Ναι

Οπίσθιος φωτισμός RGB Dynamic LED

Ναι (στα μοντέλα 46 και 55 ιντσών)

Όχι

Λόγος δυναμικής αντίθεσης

50.000:1(στα μοντέλα 40 ιντσών) πάνω από 1.000.000:1 (στα μοντέλα 46 και 55 ιντσών)

50.000:1

Deep Colour

Ναι

Όχι

Motionflow

PRO 100Hz (στα μοντέλα 46 και 55 ιντσών), 100Hz (στα μοντέλα 40 ιντσών)

100Hz

24p True CinemaTM

Ναι

Ναι

x.v.Colour

Ναι

Ναι

Ενσωματωμένος δέκτης² MPEG-4 AVC HD

Ναι

Ναι

BRAVIATM Sync

Ναι

Ναι

Συμβατή με πρότυπο DLNA (μουσική/φωτογραφίες)

Ναι

Ναι

Picture Frame Mode

Ναι

Ναι

PhotoTV HD

Ναι

Ναι

Είσοδοι HDMITM

x4

x3

Θύρες USB

Ναι

Ναι

Οπτική ψηφιακή έξοδος

Ναι

Ναι

Ήχος S-Force

Ναι

Ναι

Μπάρα πλοήγησης XMBTM

(Xross Media BarTM)

Ναι

Ναι

Λεπτά ηχείαFinger Speaker & βοηθητικό Woofer

Ναι (40 ιντσών, 46 ιντσών)

Όχι

²όπου είναι διαθέσιμες συμβατές υπηρεσίες ψηφιακής και καλωδιακής τηλεόρασης (DVB-T/DVB-C).