Ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων της σειράς Parenthood κάνει πρεμιέρα στο Universal Channel στις 24 Αυγούστου 2011 (21:00 – 21:50).


parenthoodΤα επόμενα επεισόδια του 2ου κύκλου (22 συνολικά) θα μεταδίδονται κάθε Τετάρτη, ίδια ώρα. Το Parenthood μας εισάγει στον κόσμο της οικογένειας Braverman, όπου παρακολουθούμε τέσσερα αδέρφια:
• Τη Σάρα (Lauren Graham, “Gilmore Girls”) ανύπαντρη μητέρα και τα δύο της παιδιά, Άμπερ (Mae Whitman, “In Treatment”) και Ντρού Miles Heizer, “ER”).
• Τον μεγαλύτερο αδερφό της, Άνταμ (Peter Krause, “Six Feet Under”) o οποίος ζει με τη γυναίκα του Κριστίνα (Monica Potter, “Trust Me”), την έφηβη κόρη του Χάντυ (Sarah Ramos, “American Dreams”) και τον εκκεντρικό γιό του Μαξ (Max Burkholder, “Brother and Sisters”), οι οποίοι μαθαίνουν ότι πιθανόν να πάσχει από σύνδρομο Asperger (μια ήπια παραλλαγή αυτισμού).
• Το μικρότερο αδερφό της Σάρα, Κρόσμπι (Dax Shepard, “Baby Mama”), τον οποίο χαρακτηρίζει η ευθυνοφοβία.
• Την αδερφή της Τζούλια (Erika Christensen, “Traffic”), μια πετυχημένη δικηγόρο που προσπαθεί να συνδυάσει την καριέρα και την οικογενειακή ζωή με τον άντρα της Ζόελ (Sam Jaeger, “Eli Stone”)


Το PARENTHOOD είναι μια σειρά της Universal Media Studios/Imagine Television, από τους βραβευμένους με Όσκαρ παραγωγούς Ron Howard & Brian Grazer. Στην πρεμιέρα του 2ου κύκλου ο Άνταμ προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τις οικογενειακές του υποχρεώσεις αλλά και τις αυξανόμενες απαιτήσεις στη δουλειά του. Η Σάρα θα πρέπει να αποφασίσει σχετικά με τον επαγγελματικό δρόμο που θα ακολουθήσει και η Κριστίνα δίνει μαθήματα οδήγησης στην Χάντυ.


Επίσης η Κριστίνα προσπαθεί να βοηθήσει το γιό της Μαξ σε μια περίοδο κρίσης. Στο 2ο και 3ο επεισόδια, η Σάρα κάνει τα πρώτα της βήματα στη νέα της δουλειά, στην εταιρεία T&S Footwear, την οποία και της εξασφάλισε ο Άνταμ.


Στο 4ο και 5ο επεισόδια, ο Άνταμ και η Κριστίνα μαθαίνουν περισσότερα για τον αυτισμό προσπαθώντας να προσφέρουν μεγαλύτερη βοήθεια στο γιό τους, Μαξ, ενώ η Σάρα ασχολείται με τα ερωτικά σκιρτήματα του γιού της Ντρού. Ο εορτασμός του Halloween από την οικογένεια Braverman περιγράφεται στο 6ο επεισόδιο, ενώ στο 7ο επεισόδιο, καθώς και στα επόμενα ο ηθοποιός Willian Baldwin κάνει την εμφάνισή του ως guest star υποδυόμενος τον Γκόρντον.


Στο 10ο επεισόδιο, το δείπνο “Thanksgiving” της Σάρα προκαλεί κάποια προβλήματα, ενώ τα επεισόδια 11-12 αφορούν περισσότερο θέματα της δουλειάς του Άνταμ. Στο 14ο επεισόδιο η Κριστίνα διώχνει από το σπίτι την έφηβη κόρη της Χάντυ εξ’ αιτίας της σχέσης της τελευταίας με τον Άλεξ (guest star Michael Jordan).


Στα επεισόδια 15-21 οι περίπλοκες σχέσεις των μελών της οικογένειας Braverman αλλά και αυτές με τρίτους, δημιουργούν έντονες καταστάσεις και η επίτευξη λύσεων δεν είναι πάντα δεδομένη.


Το 22ο επεισόδιο (φινάλε του 2ου κύκλου), βρίσκει την οικογένειας Braverman να ανησυχεί για την υγεία της Άμπερ μετά την εμπλοκή της σε ένα ατύχημα. Ο Άνταμ αναστατώνεται από τη συμπεριφορά του γιού του Μαξ, ενώ η Κριστίνα βοηθάει τη κόρη της Χάντυ στη διαδικασία μετάβασης της από έφηβο κορίτσι σε γυναίκα.


Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο: www.universalchannel.gr