Η Packard Bell ανακοινώσε τη διάθεση του νέου notebook EasyNote TN36, με οθόνη ευρείας θέασης 16:9.

packard-bell-easynote-tnlΧάρη στη νέα οθόνη 15,6 ιντσών, το EasyNote TN36 προσφέρει πραγματική εμπειρία ευρείας θέασης, ενώ η τεχνολογία Diamond View, που την χαρακτηρίζει, διαθέτει τις τελειότερες προδιαγραφές για θέαση ταινιών, προσφέροντας πραγματική αναλογία 16:9 για ταινίες σε ευρεία θέαση, χωρίς αλλοιώσεις, από αρχεία DVD.

“Ο κινηματογράφος ονομάζεται συχνά η 7η τέχνη,” δηλώνει ο κ. Emmanuel Fromont, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της Packard Bell. “‘Ηταν λοιπόν επιτακτική η ανάγκη να  δημιουργήσουμε ένα εξαιρετικό προϊόν, ιδανικό για την αναπαραγωγή των κινηματογραφικών ταινιών.”

Το εντυπωσιακό σχήμα του notebook χαρακτηρίζεται από την ανάγλυφη υφή του καλύμματος του, η οποία, μεταξύ άλλων, εξασφαλίζει υψηλά επίπεδα ασφάλειας όταν μεταφέρεται και συμβάλλει καθοριστικά στην αποφυγή δημιουργίας λεκέδων από τα δακτυλικά αποτυπώματα. Αξιοσημείωτη είναι και η χρωματική αντίθεση που δημιουργείται χάρη στο μαύρο μεταλλικό του σκελετό και τις επιχρωμιωμένες λεπτομέρειες .

Όσον αφορά το εσωτερικό του, το EasyNote TN36 αποκαλύπτει ένα νέο, πιο άνετο πληκτρολόγιο και ένα στρογγυλό touchpad με επιχρωμιωμένο δακτύλιο, το οποίο μπορεί να ενεργοποιείται και να απενεργοποιείται με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Αυτό το εξελιγμένο notebook αντλεί την επεξεργαστική του ισχύ από τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή διπλού πυρήνα νέας γενιάς Intel® Pentium, που προσφέρει απόδοση και δυνατότητα ταυτόχρονης εκτέλεσης πολλαπλών εργασιών κατά τη λειτουργία του.

Το EasyNote TN36 διαθέτει επίσης κάρτα γραφικών Mobile Intel® Graphics Media Accelerator 4500M που υποστηρίζει τεχνολογία επόμενης γενιάς DirectX®10, ενώ ο σχεδιασμός του είναι ιδανικός για τη σημερινή γενιά υπολογιστώ διευρυμένης φορητότητας και περιλαμβάνει  αναγνώστη καρτών 4-σε-1, θύρα Express Card, ενσωματωμένη VGA webcam, θύρα VGA D-Sub για έξοδο βίντεο, Wi-Fi μέχρι 802.11n και υποδομή LAN 10/100 για σύνδεση σε τοπικό δίκτυο.

Το λογισμικό είναι αυτό που καθιστά ένα notebook διασκεδαστικό και ενδιαφέρον, και το EasyNote TN36 της Packard Bell διαθέτει αρκετές επιλογές ψυχαγωγίας, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία δημοφιλών προγραμμάτων κορυφαίων ονομάτων στον τομέα των λογισμικών.

Μερικά από τα προγράμματα που συνοδεύουν το EasyNote TN36 είναι τα Norton Internet SecurityTM,  Carbonite για online δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, Adobe® Photoshop® Elements, Nero 8 Essentials και Microsoft® Works 9. Διαθέτει επίσης μια μεγάλη συλλογή online λογισμικών και υπηρεσιών από την Metaboli, για τη λήψη των καλύτερων στην κατηγορία τους παιχνιδιών και υπηρεσιών του e-bay.

Διαθεσιμότητα & Τιμή

Το notebook Packard Bell EasyNote TN36 είναι σήμερα διαθέσιμο στα Ευρωπαϊκά καταστήματα λιανικής πώλησης, με μια εκτίμηση τιμής που ξεκινάει από τα 599 €.

Η προσφορά λογισμικού ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη διαμόρφωση.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]