Στη Συμμαχία FreeΜove προσχωρούν ως συνεργάτες η Cosmote Ελλάδος και η θυγατρική της στη Βουλγαρία, Globul.


freemove_logoH FreeMove αποτελεί συμμαχία τεσσάρων μεγάλων τηλεπικοινωνιακών παρόχων, των Deutsche Telekom Group, France Telecom Orange Group, TeliaSonera και Telecom Italia. Η FreeMove διαχειρίζεται πάνω από 2,1 εκατομμύρια εταιρικές συνδέσεις με το μερίδιο αγοράς της στις πολυεθνικές επιχειρήσεις να ανέρχεται ήδη σε 57%.


Η ένταξη της Cosmote και της Globul ενισχύει ακόμη περισσότερο την παγκόσμια δραστηριοποίηση της Συμμαχίας προσφέροντας στους πελάτες της μια ισχυρή παρουσία στις αναπτυσσόμενες αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Η Cosmote με 7,7 εκατομμύρια πελάτες στην Ελλάδα, κατέχει την πρώτη θέση στην αγορά σε συνδρομητές και κερδοφορία, ενώ η Globul είναι η δεύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στη Βουλγαρία, με μια αυξανόμενη πελατειακή βάση που ξεπερνά τα 4 εκατομμύρια και σημαντική ενίσχυση των συνδρομητών συμβολαίου και των εταιρικών πελατών.


Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Cosmote και η Globul θα διαθέτουν στην ευρεία βάση των πελατών τους τις προηγμένες λύσεις της FreeMove, προσφέροντάς τους νέα προνόμια, βελτιωμένο επίπεδο παροχής υπηρεσιών, βελτιωμένη ποιότητα δικτύου, αυξημένο έλεγχο και ευκολία.