Πλήρως ανανεωμένη και με …οικολογική συνείδηση η κορυφαία οικογένεια Powerware UPS της Eaton.

powerwareΤρεις νέες, μοναδικές σειρές UPS, με πρωτοποριακό σχεδιασμό και «πράσινη» τεχνολογία, ανακοίνωσε πρόσφατα η Eaton, κατασκευαστικός οίκος της κορυφαίας οικογένειας Powerware UPS (www.powerware.com) και ηγέτης στην παγκόσμια αγορά συστημάτων ελέγχου και διανομής της ηλεκτρικής ενέργειας.

Συγκεκριμένα, η σειρά PW9130 διαθέτει έναν έξυπνο μηχανισμό διαχείρισης ισχύος που εξοικονομεί σημαντική ενέργεια για το περιβάλλον, ενώ παράλληλα προσφέρει απόλυτη προστασία από όλα τα προβλήματα του ηλεκτρικού δικτύου. Περιλαμβάνει μοντέλα από 700VA έως 3000VA, ενσωματώνει τεχνολογία On-Line, διπλής μετατροπής και προσφέρει ιδιαίτερα υψηλή απόδοση (efficiency >95%) με συντελεστή ισχύος 0.9, χωρίς τη χρήση του economy (line-interactive) mode. Διαθέτει προηγμένα χαρακτηριστικά καθώς και τεχνολογία ABM® για έλεγχο των μπαταριών και επιμήκυνση της ζωής τους έως και 50%.

Η σειρά PW9135 περιλαμβάνει μοντέλα rack-mount 5 & 6KVA, τεχνολογίας On-Line, διπλής μετατροπής, ειδικά σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις υψηλές απαιτήσεις κρίσιμων και ευαίσθητων εφαρμογών. Διαθέτει τεχνολογία αιχμής και παράλληλα φιλική προς το περιβάλλον, αφού χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια, διαχέει ελάχιστη θερμότητα και λειτουργεί με απόδοση έως και 97%.

Τέλος, η σειρά PW5130 περιλαμβάνει μοντέλα rack-mount 2 & 3U, τεχνολογίας Line Interactive που κυμαίνονται από 1250VA έως 3KVA. Τα συγκεκριμένα UPS είναι ιδιαίτερα φιλικά τόσο προς τον χρήστη όσο και προς το περιβάλλον, ενσωματώνουν πλήθος τεχνολογικών χαρακτηριστικών και διαθέτουν τον καλύτερο δείκτη τιμής προς απόδοση στην κατηγορία τους. Όπως όλα τα νέα μοντέλα της οικογένειας Powerware UPS, λειτουργούν σε υψηλή απόδοση (efficiency 95%) και διαθέτουν συντελεστή ισχύος 0,9.

Επίσημος διανομέας της Eaton στην Ελλάδα είναι η LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr). Η LEXIS διαθέτει συσσωρευμένη εμπειρία 22 ετών και συστηματική εξειδίκευση στην επίλυση προβλημάτων του ηλεκτρικού δικτύου. Μέσω του δικτύου συνεργατών της, η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη και άμεση ανταπόκριση σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Περισσότερες πληροφορίες: e-mail: lexis@lexis.gr, τηλ. Αθήνας: 210 67 77 007, τηλ. Θεσ/νίκης: 2310 329350.