Μάθετε τί είναι το virtualization, την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008 στην Αίγλη Ζαππείου.

Ανακαλύψτε γιατί πάνω από 100.000 οργανισμοί χρησιμοποιούν προϊόντα virtualization VMware για να πετύχουν servers consolidation, βέλτιστη διαχείριση πόρων Η/Υ, cost effective disaster recovery και μείωση λειτουργικού κόστους και διαχείρισης IT.

Η VMware σε συνεργασία με την PERFORMANCE Technologies διοργανώνει την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008 στην Αίγλη Ζαππείου το δεύτερο συνέδριο λύσεων virtualization «The Power of Virtualization 2008».

Χρυσοί χορηγοί του συνεδρίου είναι οι εταιρίες DELL, EMC, FUJITSU SIEMENS COMPUTERS, HP, IBM, NETAPP, SUN MICROSYSTEMS και SYMANTEC και αργυροί χορηγοί οι εταιρίες BROnet Hellas, COSMOS Business Systems και IVIS Info.

Οι λύσεις της VMware εξασφαλίζουν μείωση λειτουργικού κόστους κάθε υπολογιστικού περιβάλλοντος, καθιστώντας εφικτή τη δημιουργία πολλών «ιδεατών μηχανών» (Virtual Machines) που λειτουργούν ανεξάρτητα μεταξύ τους, χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα όλους τους διαθέσιμους πόρους του φυσικού μηχανήματος (CPUs, μνήμη, δίκτυο κτλ).

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων θα παρουσιαστούν στοιχεία για την εκρηκτική αύξηση της χρήσης τεχνολογίας Virtualization τόσο στην παγκόσμια όσο και στην Ελληνική Αγορά, τεχνικές μείωσης κόστους ενέργειας και server consolidation, Live Demo καθώς και παρουσιάσεις case studies.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις και workshops από κορυφαίους κατασκευαστές τεχνολογιών πληροφορικής, να ενημερωθούν για νέα προϊόντα και αρχές σχεδίασης/ υλοποίησης υποδομής πληροφορικής βασισμένη σε τεχνολογίες virtualization.