Την Παρασκευή 5/8 όλες οι κληρώσεις είναι στη Nova: Superleague, Champions League & Europa League.


forthnet_novaΟι ομάδες μαθαίνουν τους αντιπάλους τους και εσείς τα σημαντικά ποδοσφαιρικά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη από τη Nova. Την Παρασκευή 5 Αυγούστου παρακολουθήστε όλες τις σημαντικές κληρώσεις των ελληνικών ομάδων από τα κανάλια Novasports.


Ελληνικό πρωτάθλημα Superleague
Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Superleague θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports 2, την Παρασκευή 5/8 στις 14.00. Τη διαδικασία της κλήρωσης θα παρουσιάσει ο Γιάννης Καραλής, ενώ αμέσως μετά ο Γιώργος Λιώρης στο συντονισμό και οι Μανώλης Βογιατζάκης, Νίκος Τζουάννης και Γιώργος Αργυρόγλου θα σας μεταφέρουν ζωντανά από την αίθουσα της κλήρωσης τις πρώτες αντιδράσεις και δηλώσεις από τους εκπροσώπους των ελληνικών ομάδων.


Champions League & Europa League
Στις 14.30, από το Novasports 1 και σε κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας από το Νοvasports HD, απευθείας από τη Νυών, μάθετε τους αντιπάλους των ελληνικών ομάδων που συμμετέχουν στο Europa League. Η κλήρωση για τη φάση των play off του Champions League θα μεταδοθεί απευθείας από το Novasports 1 & το Νοvasports HD στις 13.00. Την περιγραφή των κληρώσεων του Europa League και του Champions League θα κάνει ο Τάκης Κουλουμπής.