Σήμερα, Τετάρτη 12 Νοεμβρίου, η Multirama ξενυχτάει με “Wrath of the Lich King”, το πολυαναμενόμενο expansion του “World of Warcraft”.

MultiramaΛίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Tετάρτης, ξημερώματα Πέμπτης 13 Νοεμβρίου, η Multirama ξενυχτάει και παρουσιάζει το πολυαναμενόμενο expansion του World of Warcraft ,το Wrath of the Lich King . Μια μοναδική ευκαιρία θα περιμένει όλους τους φανατικούς του Warcraft που θα επισκεφτούν τα καταστήματα Multirama στη Στουρνάρη 37 , στα Βριλήσσια, Λεωφόρου Πεντέλης 23 και στη Θεσσαλονίκη, Τσιμισκή 109 αφού θα τεστάρουν το πιο πολυπόθητο παιχνίδι όλων των εποχών, το Wrath of the Lich King.

Το Wrath of the Lich King προσφέρει μια σειρά νέων χαρακτηριστικών και βελτιώσεων στο game, περιλαμβάνει νέα κλάση χαρακτήρων, νέα ήπειρο και νέες δυνατότητες PVP. Με πρωταγωνιστή τον Litch King ο οποίος επιστρέφει για να κατακτήσει τον κόσμο , οι στρατιές των Horde & Alliance προετοιμάζουν τους gamers για απίστευτες μάχες, μετά τα μεσάνυχτα. Το νέο παιχνίδι παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, έχει ξεσηκώσει πλήθος φανατικών gamer και το launch του θα εντυπωσιάσει όλους όσους μέχρι στιγμής κατάφερναν να πάρουν μια πρώτη εικόνα μόνο σε online video. Για τους φανατικούς και μη , την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου, η Multirama ξενυχτάει και παρουσιάζει, το καλύτερο , κατά ομολογία όλων MMoRPG των τελευταίων ετών με τη μεγαλύτερη βάση χρηστών.