Όλοι οι επισκέπτες του The Mall Athens βίωσαν την εμπειρία του δικού τους «πλανήτη» μέσα από τον εντυπωσιακό νέο τίτλο του Playstation3!

LittleBigPlanet at The MallΑπό τις 7 έως και 9 Νοεμβρίου όλοι οι επισκέπτες του The Mall Athens είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την μοναδική εμπειρία gaming του Little Big Planet, του νέου διαδραστικού τίτλου αποκλειστικά για το Playstation3! Χιλιάδες μικροί και μεγάλοι gamers είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον κόσμο του Little Big Planet παρέα με τον ήρωα του παιχνιδιού, Sackboy, μέσα από ένα φαντασμαγορικό σκηνικό που παρέπεμπε σε έναν «μικρό, μεγάλο», πολύχρωμο πλανήτη.

Στον «μικρό, μεγάλο πλανήτη» του Playstation®3, η πρωτότυπη ομάδα του Little Big PlanetTM, αποτελούμενη από έμπειρους ηθοποιούς, προσκαλούσε και υποδεχόταν το κοινό στον εντυπωσιακό σκηνικό μέσα από μια σειρά δράσεων εμπνευσμένων από το πρωτότυπο gameplay του τίτλου. Όλοι έσπευσαν να βιώσουν την μοναδική εμπειρία Little Big PlanetTM, αλλά και να την μοιραστούν με την παρέα τους, καθώς ο τίτλος εμπνέει την ομαδικότητα.  Η περιήγηση σε εντυπωσιακές πίστες, η απόλυτη προσωποποίηση του ήρωα Sackboy και οι απεριόριστες δυνατότητες δημιουργικότητας που προσφέρει το παιχνίδι, ήταν μερικά μόνο από τα στοιχεία που εντυπωσίασαν όλους όσοι επισκέφθηκαν τον «μικρό, μεγάλο πλανήτη» του Playstation®3.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στον κόσμο του Little Big PlanetTM, η δημιουργικότητα είναι μέρος του gameplay και το παιχνίδι είναι κομμάτι της δημιουργικής εμπειρίας. Με άφθονες περιοχές για εξερεύνηση, δημιουργικά εργαλεία για συλλογή και γρίφους προς επίλυση το Little Big PlanetTM, προκαλεί τους gamers να προσωποποιήσουν τον ήρωα του παιχνιδιού, τον Sackboy, να διασχίσουν κάθε πλανήτη όπως αυτοί επιθυμούν, διαφοροποιώντας και δημιουργώντας στοιχεία ενώ κινούνται.