Το G.Ι.Ν, μια κοινότητα που αριθμεί ήδη 25.000 μέλη παγκοσμίως έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνιση της στην Ελλάδα.


global information networkΣτις 17 Ιουλίου στο Λουτράκι (Καζίνο Hotel, 11.30 π.μ) και στις 20 Ιουλίου στην Αθήνα (18.30, St. George Lycabettus) πραγματοποιήθηκαν δύο δωρεάν εναρκτήρια σεμινάρια για να γίνει η πρώτη γνωριμία μεταξύ του κοινού και των Eλλήνων συντελεστών του Global Information Network.


Πρόκειται για ένα παγκόσμιο δίκτυο πληροφοριών που αντιπροσωπεύει της εξέλιξη της κοινωνικής δικτύωσης, μια μοναδική ευκαιρία επαφής με τους καλύτερους επιχειρηματίες από διάφορους τομείς καθώς και την πιο ολοκληρωμένη μεθοδολογία για την επίτευξη οικονομικών και κοινωνικών στόχων.


Τα μέλη του G.I.N σε ολόκληρο τον κόσμο, «δικτυώνονται» μεταξύ τους και ανταλλάσουν συμβουλές και ιδέες, αποκλειστικές πληροφορίες και γνώση, δημιουργώντας έτσι ένα ‘Συλλογικό Νου’. Η δυνατότητα που έχει κάποιος για πρόσβαση και συναναστροφή με ειδικούς, παγκόσμιους ηγέτες, πολύ πετυχημένους ανθρώπους, και άτομα με τον ίδιο τρόπο σκέψης σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα των μελών του GIN.


Τα μέλη του GIN λαμβάνουν πληροφορία για το πώς να χρησιμοποιούν σωστά το Νόμο της Έλξης ώστε να γίνονται, να αποκτούν και να επιτυγχάνουν οτιδήποτε αποφασίζουν. Διδάσκονται τα «κλειδιά» που κάνουν τον Νόμο της Έλξης να λειτουργεί στην καθημερινή ζωή.