Ετοιμαστείτε για ανανεωμένα γραφικά, γυροσκοπικό χειρισμό και μια ολοκαίνουρια διάσταση στα multiplayer modes.


Starfox64_3D_CC_Screens_0714 χρόνια από την πρώτη φορά που ξέσπασαν οι Lylat Wars στο διάστημα, ετοιμαστείτε να ζήσετε τη μάχη για το Lylat μια ακόμα φορά όταν κυκλοφορήσει η νέα, ανανεωμένη περιπέτεια για το Nintendo 3DS, στις 9 Σεπτεμβρίου. Το παιχνίδι, που είχε κυκλοφορήσει αρχικά για το για το Nintendo 64, τώρα επιστρέφει ως Star Fox 64 3D.


Με εντυπωσιακά 3D γραφικά, σενάριο πιστό στην αρχική πλοκή, φρέσκα voiceovers και ένα ολοκαίνουριο multiplayer mode που χρησιμοποιεί την κάμερα του Nintendo 3DS για να στέλνει ζωντανά video με τις αντιδράσεις των αντιπάλων σας καθώς τους κυνηγάτε στους ουρανούς, το Star Fox 64 3D θα σας κάνει να αισθανθείτε ότι αντιμετωπίζετε μια οικεία αλλά συνάμα νέα πρόκληση.


Στο επίκεντρο της διαμάχης για την κυριαρχία του Lylat, θα πρέπει να αναλάβετε τον έλεγχο του διάσημου διαστημοπλοίου Arwing, του Fox McCloud και να τον βοηθήσετε να ξεπεράσει ανυπέρβλητα εμπόδια στον αγώνα του να προστατέψει τον πλανήτη του Corneria και να ελευθερώσει ολόκληρο το Lylat από τη σφοδρή έφοδο του κακού Andross.


Starfox64_3D_CC_Screens_05Οι σύμμαχοί σας Peppy Hare, Falco Lombardi και Slippy Toad συμμετέχουν στην αποστολή σας και σας βοηθούν να προχωρήσετε επίπεδα, δίνοντάς έγκαιρα πληροφορίες με το τι να περιμένετε από τον εχθρό σας στη διάρκεια της μάχης.


Με τον ηρωικό Fox McCloud στο πηδάλιο, το Star Fox 64 3D σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο γυροσκόπιο του Nintendo 3DS για να καθορίζετε την πορεία του σκάφους σας πιο άμεσα. Μπορείτε ακόμα να διαλέξετε τον πιο συμβατικό τρόπο χειρισμού ανάλογα με το τι ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας στυλ.


Επιδεικνύοντας εκπληκτικά γραφικά, στα οποία έχει γίνει ριζική ανανέωση για το Nintendo 3DS, παίζοντας με τρισδιάστατη απεικόνιση μπορείτε να υπολογίσετε με μεγαλύτερη ακρίβεια τις αποστάσεις και να αποφύγετε τους επερχόμενους αντιπάλους, τις επιθέσεις και τα αστεροειδή. Τα cut scenes είναι πλέον πιο κινηματογραφικά και η εισαγωγή 3D γραφικών κάνει την εμπειρία ακόμα πιο άμεση.


Αν η μάχη για το Lylat δεν σας είναι αρκετή, επωφεληθείτε από το multiplayer mode μέσω της επιλογής Download Play. Παίξτε ενάντια σε μέχρι και τρεις φίλους και πάρτε μέρος σε αερομαχίες σε διάφορες πίστες που βασίζονται σε περιοχές από το single-player κομμάτι του παιχνιδιού. Μία σειρά από game modes έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν τον ανταγωνισμό μεταξύ φίλων στην επιλογή multiplayer. Στο Survival mode οι παίκτες θα πρέπει να πολεμήσουν μεταξύ τους και να αγωνιστούν για το ποιος θα παραμείνει τελευταίος. Στο Point Battle mode οι πιλότοι λαμβάνουν ένα πόντο για κάθε αντίπαλο που εξολοθρεύουν και ο πρώτος που θα τους καταρρίψει όλους θα ανακηρυχθεί νικητής. Στο Time Battle mode αγωνίζεστε ενάντια στο χρόνο με σκοπό να καταρρίψετε τους φίλους σας όσο το δυνατό περισσότερες φορές στο χρόνο που σας δίνετε.


Αποκλειστικά για στο Nintendo 3DS, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το την κάμερα της συσκευής για να κάνετε ζωντανά αναμετάδοση video των φίλων σας μέσα στο παιχνίδι – να δείτε τα πρόσωπά τους και τις αντιδράσεις τους καθώς εσείς τους κυνηγάτε πυροβολώντας! Απολαύστε τη στιγμή που βγάζετε ένα φίλο από το παιχνίδι και θαυμάστε την εικόνα του εαυτού σας να ανεβαίνει πρώτος στο βάθρο του νικητή στο τέλος ενός multiplayer παιχνιδιού.


Οι παλιοί αλλά και νέοι φίλοι του Star Fox 64 3D, θα πρέπει να ετοιμαστούν για ένα γρήγορο, διαστημικό action game που θα σας απορροφήσει τόσο στο single-player mode αλλά και στο multiplayer mode παίζοντας με φίλους στις 9 Σεπτεμβρίου όπου κυκλοφορεί αποκλειστικά για το Nintendo 3DS.