H Clip News παρουσιάζει την υπηρεσία Social Media Monitoring, που παρακολουθεί και καταγράφει τις αναφορές στα κοινωνικά δίκτυα και τα blogs.


CLIP_NEWSΜεγάλη καινοτομία της υπηρεσίας, που δημιουργήθηκε εξ’ ολοκλήρου από την Clip News, είναι ότι παρέχει αποτελέσματα σε τοπικό ή/και παγκόσμιο επίπεδο. Η υπηρεσία Social Media Monitoring προσφέρει πλήθος σημαντικών στοιχείων για την κατανόηση της προβολής σας στα κοινωνικά δίκτυα, όπως την τάση (trend) γύρω από τις αναφορές σας, γραφήματα και πίνακες ανά λέξη κλειδί και ανά μέσο, καθώς και ενεργά link προς τις αναφορές αυτές.


Σημαντική παράμετρος της υπηρεσίες είναι οι πίνακες χρηστών, που σας δείχνουν ποιοι χρήστες ανά κατηγορία μέσου αναφέρονται σε εσάς ή τα προϊόντα σας. Επιπρόσθετα, η υπηρεσία παρέχει σημαντικές πληροφορίες για την επιρροή του χρήστη, με στοιχεία όπως followers, likes, views κλπ, ενώ λειτουργεί “real time” ανανεώνοντας τα αποτελέσματα όλο το 24ωρο.


Τέλος, η υπηρεσία Social Media Monitoring δεν περιορίζεται μόνο στις λέξεις κλειδιά που ορίζει ο συνδρομητής. Αντίθετα, δημιουργούμε ένα “σύννεφο λέξεων” (cloud) γύρω από αυτές. Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για δωρεάν demo: www.clipnews.gr