Οι νέοι μεταγωγείς της Huawei βοηθούν τους εταιρικούς χρήστες να δημιουργήσουν αρχιτεκτονική πληροφοριακών δικτύων νέα γενιάς.


Huawei Logo 200 200.gifΗ Huawei ανακοίνωσε την παρουσίαση μιας νέας σειράς μεταγωγέων (S7700, S6700, S5700, S3700, S2700, και S1700) για εταιρικούς χρήστες. Οι νέοι μεταγωγείς (switches) της Huawei εφαρμόζουν την τελευταία τεχνολογία, και προσφέρουν καινοτόμες, φιλικές προς το περιβάλλον και ενεργειακά οικονομικές λύσεις, παράλληλα με τα υπόλοιπα πλούσια χαρακτηριστικά τους. Ο καινοτόμος σχεδιασμός τους, βοηθά στην εξυπηρέτηση των ποικίλων αναγκών που έχουν οι εταιρικοί χρήστες, παρέχοντας νέα αρχιτεκτονική, που αντέχει στο χρόνο.


Λόγω της ολοένα αυξανόμενης ανάγκης εταιρικών χρηστών για εφαρμογές πληροφορικής, η Huawei εξέλιξε τους νέους μεταγωγείς (switches), έτσι ώστε να εμπεριέχουν ισχυρές ιδιότητες επεξεργασίας, τεχνολογικά προηγμένη υψηλή πιστότητα και ασφάλεια καθώς και περιβαλλοντολογικά υπεύθυνες τεχνολογίες. Εν μέρει λόγω της απλής εγκατάστασής τους, οι καινοτόμοι αυτοί μεταγωγείς (switches) επιτρέπουν την διευκόλυνση στο προγραμματισμό δικτύου, το στήσιμό του, και την συντήρηση του. To προηγμένο λειτουργικό σύστημα versatile routing platform (VRP) της Huawei, προσφέρει σε εταιρικούς χρήστες τη δυνατότητα να μπορούν να χρησιμοποιούν διαχρονικά την επεκτασιμότητα των μηχανημάτων. Επιπλέον,τα εν λόγω προϊόντα χρησιμοποιούν καινοτόμο τεχνολογία που μειώνει την κατανάλωση ενέργειας, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο μια επιχείρηση να λειτουργεί με αποδοτικότερο ενεργειακά τρόπο.


Έως σήμερα, η Huawei έχει παραδώσει περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια τεμάχια μεταγωγέων (switches), και σχεδόν ένα εκατομμύριο δρομολογητές routers, που χρησιμοποιούνται ευρέως σε τομείς, όπως τηλεπικοινωνίες, οικονομικές υπηρεσίες, μεταφορές, παροχή ενέργειας, εκπαίδευση, και την πετρελαϊκή αγορά. Οι μεταγωγείς (switches) και οι δρομολογητές (routers) της Huawei προσφέρουν υπηρεσίες σε δύο δισεκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.