Με εκπτώσεις συνεχίζει η e-shop.gr ανταποκρινόμενη στο ενδιαφέρον του κοινού για έξυπνες αγορές και value for money προϊόντα.


e-shopΟι εκπτώσεις ξεκίνησαν στις 15 Ιουλίου αφορούν σε μια ποικιλία κατηγοριών όπως υπολογιστές, είδη hardware και περιφερειακά, αναλώσιμα, προϊόντα ήχου – εικόνας, gadgets και παιχνίδια καθώς και είδη κινητής τηλεφωνίας.


Παράλληλα η e-shop.gr προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών προσφοράς για κάθε ανάγκη. Μετά την επιτυχία των “Crazy Sundays”, των προσφορών που ανακοινώνονται στο www.crazysundays.gr κάθε Κυριακή και διαρκούν μέχρι το ερχόμενο Σάββατο, η e-shop.gr προχώρησε στο λανσάρισμα των “Eshop Specials” μέσω της ειδικής ιστοσελίδας www.eshop-specials.gr όπου ένα επιλεγμένο προϊόν προσφέρεται σε προνομιακή τιμή κάθε μέρα στις 12:00 και μόνο για 24 ώρες. Τέλος οι χρήστες που εγγράφονται στο newsletter της e-shop.gr ή γίνονται μέλη της εταιρικής σελίδας στο Facebook, έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε επιπλέον προσφορές επιλεγμένων προϊόντων που ανανεώνονται συνεχώς.