Το Xbox και η LucasArts αποκαλύπτουν τη limited κονσόλα Star Wars και τη λειτουργία Podracing του Kinect Star Wars.


Millenium_US_ENES_GroupShotΚατά τη διάρκεια της παρουσίασης στην 41η έκθεση Comic-Con International, το Xbox και η LucasArts αποκάλυψαν την πρώτη ειδικά σχεδιασμένη κονσόλα Xbox 360 με τον αισθητήρα Kinect αποτελώντας την περιορισμένη έκδοση (limited edition) με θέμα το Star Wars, εμπνευσμένο από το πολυαγαπημένο δίδυμο R2-D2 και C-3PO, ενώ παράλληλα παρουσίασαν την ολοκαίνουργια Podracing λειτουργία που αφορά στον επερχόμενο τίτλο Star Wars για Kinect.


Millennium_Controller_Right_AboveΑξιοποιώντας τη μοναδική δυναμική του Kinect για Xbox 360 που λειτουργεί χωρίς χειριστήριο, το Kinect Star Wars, επιτρέπει στους χρήστες να βιώσουν με το σώμα την εκπαίδευση ως Jedi, χρησιμοποιώντας τη Δύναμη (The Force) και μονομαχώντας με ένα φωτόσπαθο (Lightsaber). Κάνοντας χρήση ολόκληρου του σώματος τους, οι παίκτες μπορούν να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία του Star Wars, χωρίς τη χρήση κανενός χειριστηρίου.


Λειτουργία Podracing
Το περιεχόμενο του τίτλου που παρουσιάστηκε ήδη περιλαμβάνει τη λειτουργία του Jedi που αποκαλύφθηκε στην Ε3. Πλήρης, με τη μάχη με φωτόσπαθο (Lightsaber Combat) και την κίνηση Force, η λειτουργία τελειοποιεί το ιδανικό μίγμα της αίσθησης του να «παίζεις» και του ηρωικού κινούμενου σχεδίου μέσα από επικές μονομαχίες των Jedi και μια σειρά αγαπημένων αντικειμένων των θαυμαστών του κόσμου του Star Wars. Η λειτουργία Podracing του παιχνιδιού Star Wars για Kinect επιτρέπει στους χρήστες να ολοκληρώσουν παράλληλα τους αγώνες επιβίωσης Boonta Eve μέσω αναγνωρίσιμων pods και άλλων οχημάτων από τον κόσμο του Star Wars που μπορείτε να ξεκλειδώσετε.


Περιορισμένης έκδοσης πακέτο Xbox 360 Kinect Star Wars
Millennium_Console_34_RightΑυτό το μοναδικό πακέτο Xbox 360 και Kinect, περιλαμβάνει μια κυανόλευκη R2-D2 κονσόλα, ένα προσαρμοσμένο ασύρματο χειριστήριο Xbox 360 , εμπνευσμένο από το C-3PO και τον πρώτο λευκό αισθητήρα Kinect. H περιορισμένη έκδοση (Limited Edition) της κονσόλας Xbox 360 με τον αισθητήρα Kinect Star Wars θα περιλαμβάνει:
– Το παιχνίδι Star Wars για Kinect
– Ειδική κονσόλα Xbox 360 με θέμα R2-D2 με ειδικούς ήχους
– Λευκό αισθητήρα Kinect
– Ειδικό ασύρματοι χειριστήριο Xbox 360 με θέμα C-3PO
– 320 GB Σκληρό Δίσκο
– Ασύρματα ακουστικά Xbox 360
– Το παιχνίδι Kinect Adventures
– Αποκλειστικό περιεχόμενο για «κατέβασμα»