Με επιτυχία ολοκλήρωσε το roadshow ενημέρωσης και εκπαίδευσης σε 7 πόλεις της Ελλάδας η ACE-Hellas.


acehellasΤις εκδηλώσεις παρακολούθησε μεγάλος αριθμός επαγγελματιών όπως αρχιτέκτονες, μηχανολόγοι, μηχανικοί, τοπογράφοι, ηλεκτρολόγοι και ενεργειακοί επιθεωρητές.


Ξεκινώντας από τα Ιωάννινα και συνεχίζοντας και σε άλλες πόλεις της περιφέρειας, όπως τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλονίκη, τα Χανιά, το Αγρίνιο, την Πάτρα και τη Λαμία, η ACE-Hellas σε συνεργασία με τους τοπικούς συνεργάτες της και σε αρκετές πόλεις υπό την αιγίδα τοπικών οργανώσεων καθώς και του ΤΕΕ, παρουσίασε τις Ολοκληρωμένες Λύσεις για Μηχανικούς που έχει αναπτύξει η ίδια ή αντιπροσωπεύει από μεγάλους οίκους του εξωτερικού και προσφέρει στην ελληνική αγορά.


Η ACE-Hellas παρουσίασε ένα μοναδικό πακέτο λύσεων για τον αρχιτεκτονικό, δομοστατικό και ενεργειακό σχεδιασμό κτιρίων. Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στους Ευρωκώδικες και το ΚΕΝΑΚ, με πολύωρη, αναλυτική και ολοκληρωμένη εκπαίδευση, καθώς πλέον σε κάθε κτιριακό έργο απαιτείται η ανάλυση με Ευρωκώδικες, η ενεργειακή ανάλυση και η πιστοποίησή του.


Ταυτόχρονα, καθώς η σύγχρονη αρχιτεκτονική αναζητά όλο και πιο σύνθετα σχήματα και υλικά στις κατασκευές οι συμμετέχοντας είδαν σε πλήρη λειτουργία τις λύσεις ARCHline XP, SCADA Pro και Ecoline, οι οποίες ικανοποιούν τις σχεδιαστικές ανάγκες κάθε αρχιτέκτονα, μηχανικού ή ενεργειακού επιθεωρητή.


Η ACE-Hellas θα συνεχίσει τις εκδηλώσεις της και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας από το φθινόπωρο και μετά, προκειμένου να ικανοποιήσει τις αυξημένες ανάγκες ενημέρωσης και εκπαίδευσης του τεχνικού κόσμου της χώρας.