Στα καταστήματα της Ηλεκτρονικής θα γίνει από αύριο 11 Νοεμβρίου, η πρώτη πανευρωπαϊκή παρουσίαση της Sony Bravia Z4500, της πρώτης LCD τηλεόρασης στα 200Hz.

sony bravia z4500Η Ηλεκτρονική σας προσκαλεί σε …πρώτη προβολή με την νέα Sony Bravia Z4500. Η τεχνολογία των 200Hz έρχεται για να προσφέρει μια μοναδική και ανεπανάληπτη τηλεοπτική εμπειρία. Η Bravia Z4500 παρέχει την καλύτερη δυνατή απόδοση εικόνας στον θεατή ακόμα και στις πιο γρήγορες εναλλαγές κινηματογραφικών σκηνών δράσης ή videogames.

Ενδεικτικά, η νέα Sony Bravia Z4500, διαθέτει:

• Motionflow 200Hz

• Τεχνολογία BRAVIA ENGINE 2

• Διαθέσιμη σε 40” και 46”

• Δυνατότητα σύνδεσης DLNA για εύκολη μεταφορά εικόνων και μουσικής από άλλες συσκευές

• Τεχνολογία live colour creation για πιό φυσικά χρώματα

Όπως δήλωσε o κ. Τάκης Κόκκαλης, εμπορικός διευθυντής της Ηλεκτρονικής: «Η Ηλεκτρονική, αποδεικνύει έμπρακτα, για άλλη μια φορά, ότι βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων και ανταποκρίνεται πρώτη στις απαιτήσεις του κοινού και μάλιστα αυτή τη φορά πανευρωπαϊκά. Γι’ αυτό λοιπόν εξασφάλισε την πρώτη παρουσίαση της Sony Bravia Z4500, όπου οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία σε αποκλειστικότητα μέσα από το ευρύ δίκτυο των καταστημάτων μας…».
Η Ηλεκτρονική μέσα από το δίκτυο των 54 καταστημάτων της και με αφορμή τη νέα ταινία του James Bond, δίνει την δυνατότητα στο κοινό να έρθει σε επαφή και να ανακαλύψει το νέο μοντέλο της Sony την Sony Bravia Z4500, από τις 11 Νοεμβρίου.