Η Ericsson θα παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης συμπεριλαμβανομένων της εποπτείας και συντήρησης του σταθερού δικτύου της Telefónica.


ericssonΗ εταιρεία Telefónica Brazil επέλεξε την Ericsson για την παροχή Υπηρεσιών Διαχείρισης για συντήρηση δικτύου στο Σάο Πάολο, τη μεγαλύτερη πόλη στη Βραζιλία. Η Ericsson θα παρέχει ποικιλία υπηρεσιών για την εποπτεία και τη συντήρηση του σταθερού δικτύου της Telefónica, στις παρακάτω περιοχές του Σάο Πάολο: Campo Limpo, Campo Belo, Jabaquara, Consolação και Ipiranga. Οι Υπηρεσίες Διαχείρισης θα παρέχονται σε ένα multi-vendor περιβάλλον.


Η εταιρεία Telefónica Brazil ήδη χρησιμοποιεί μεθόδους και εργαλεία της Ericsson για Υπηρεσίες Διαχείρισης. Αυτή η νέα συμφωνία αποτελεί επέκταση της υφιστάμενης για παροχή υπηρεσιών από την Ericsson. Το 2008, η Ericsson και η Telefónica Brazil υπέγραψαν συμφωνία για τη συντήρηση του δικτύου οπτικών ινών του παρόχου στην πολιτεία του Σάο Πάολο.


Η Ericsson έχει πιο την πιο ολοκληρωμένη προσφορά λύσεων στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών υπηρεσιών. Κυμαίνεται από το σχεδιασμό, την κατασκευή, τη λειτουργία και την καθημερινή διαχείριση εργασιών του δικτύου του πελάτη, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών τελικού χρήστη και της υποστήριξης των επιχειρησιακών συστημάτων, μέχρι την φιλοξενία service-layer λύσεων και την παροχή κάλυψης και χωρητικότητας δικτύου κατόπιν σχετικού αιτήματος.


Με όλες τις τρέχουσες συμφωνίες, η Ericsson έχει περισσότερους από 45.000 επαγγελματίες στον τομέα των υπηρεσιών και διαχειρίζεται δίκτυα που εξυπηρετούν πάνω από 800 εκατομμύρια συνδρομητές σε όλο τον κόσμο.