H TomTom παρουσιάζει την κομψή σειρά TomTom Start 20: για πιο έξυπνη, εύκολη και άνετη πλοήγηση.


TT_START20_DOCK_R_GRΣε αυτή τη σειρά η TomTom συνδυάζει ελκυστική σχεδίαση, μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης και ένα καινούργιο λειτουργικό σύστημα για ακόμα πιο έξυπνη πλοήγηση, καθώς η σειρά Start 20 δίνει στους οδηγούς μεγαλύτερη και καλύτερη εικόνα της διαδρομής τους. Αυτό είναι εφικτό χάρη στην επιλογή των μεγαλύτερων – 4.3” ή 5” – οθονών.


Η σειρά χαρακτηρίζεται από καινούργια σχεδίαση που είναι επίσης ασφαλής και πρακτική. Ο αισθητήρας προσανατολισμού στις συσκευές σε συνδυασμό με την πλήρως ενσωματωμένη βάση στήριξης και οθόνη που περιστρέφεται – παρέχει τη δυνατότητα στους οδηγούς να τοποθετούν τη βάση στο ταμπλό του αυτοκινήτου και να περιστρέφουν την οθόνη κατά 180 μοίρες. Το μόνο που χρειάζεται να προσθέσουν είναι ο δίσκος – dashboard mounting disk.


TT_START25_FRONT_GRΗ TomTom έχει προσθέσει δυο εκατ. χιλιόμετρα νέων δρόμων στους χάρτες της σειράς Start 20, συμπεριλαμβανομένων δρόμων σε αγροτικές περιοχές, βελτιωμένα γραφικά για περιοχές με οικισμούς, υδρογραφικά χαρακτηριστικά και δάση. Οι χάρτες περιέχουν τα διπλάσια σημεία ενδιαφέροντος (POI) σε σχέση με παλαιότερες εκδόσεις και τα ίδια τα σημεία ενδιαφέροντος είναι πιο αναλυτικά – προσφέροντας πληροφορίες, όπως αριθμούς τηλεφώνων και ώρες λειτουργίας.


Οι χάρτες διαθέτουν επίσης την τεχνολογία IQ Routes για να προσφέρουν στους οδηγούς αξιόπιστες εκτιμήσεις για την ώρα άφιξης. Προσθέστε στα παραπάνω και την υπηρεσία προειδοποίησης για τις σταθερές κάμερες ταχύτητας, η οποία ειδοποιεί τους οδηγούς σχετικά με τις θέσεις των καμερών και το μενού έκτακτης ανάγκης «Βοήθησέ με», το οποίο παρέχει άμεσα τοπικές πληροφορίες για έκτακτες ανάγκες, προσφέροντας όλα όσα πραγματικά θα χρειαζόταν ένας νέος οδηγός για να ξεκινήσει με την πλοήγηση.


Τα επιπρόσθετα χαρακτηριστικά της νέας σειράς περιλαμβάνουν:
– Προηγμένη καθοδήγηση λωρίδων που δείχνει ξεκάθαρα τη λωρίδα που πρέπει να ακολουθήσουν οι οδηγοί στις διασταυρώσεις ώστε να μη χάσουν κάποια στροφή, με ρεαλιστική απεικόνιση 3D που τους διασφαλίζει να μένουν ήρεμοι και ασφαλείς ακόμα και στις πιο δύσκολες διασταυρώσεις αυτοκινητοδρόμων.
– Βοήθεια στη στάθμευση. Με το Parking Assist οι οδηγοί έχουν τη δυνατότητα πλοήγησης σε χώρους στάθμευσης κοντά στον προορισμό τους ή σε κάποιο σημείο κατά μήκος της διαδρομής τους.
– Ένα χαρακτηριστικό για τους συχνούς προορισμούς δίνει τη δυνατότητα στους οδηγούς να επιλέγουν εικονίδια για τους προορισμούς που επισκέπτονται συχνά και να προσθέτουν το δικό τους κείμενο σχετικά με αυτά τα σημεία.
– Το MyTomTom: η σειρά Start 20 χρησιμοποιεί το MyTomTom- το online περιβάλλον της TomTom, διευκολύνει τους χρήστες να κρατούν τη συσκευή τους ενημερωμένη. Μπορούν ακόμα και να προσθέσουν τα δικά τους σημεία ενδιαφέροντος (POI) με ευκολία.
– Ενσωματωμένη θύρα Micro SD, που θα δώσει την δυνατότητα στους οδηγούς να έχουν πρόσβαση σε ακόμα πιο πλούσιο περιεχόμενο στο μέλλον. Η ενεργοποίηση του χαρακτηριστικού αυτού θα γίνει αργότερα εντός του έτους, μέσω αναβάθμισης του firmware.


Διαθεσιμότητα και τιμή
– Το TomTom Start 20 (έκδοση με χάρτες Ελλάδας) έχει οθόνη 4.3” και στοιχίζει €139,99.
– Το TomTom Start 20 με χάρτες 45 χωρών Ευρώπης (περιλαμβάνεται και η Ελλάδα) έχει οθόνη 4.3” και στοιχίζει €159,99.
– Το TomTom Start 25 με χάρτες 45 χωρών Ευρώπης (περιλαμβάνεται και η Ελλάδα)έχει οθόνη 5” και στοιχίζει €179,99.