Η CPI ανακοίνωσε την νέα της συνεργασία με την QNAP Systems, για διανομή των surveillance προϊόντων που διαθέτει, στην Ελληνική αγορά.

qnapΗ QNAP εδρεύει στην Ταϊβάν και εξειδικεύεται στην σχεδίαση και παραγωγή προϊόντων που δίνουν λύσεις στην απομακρυσμένη καταγραφή video – εικόνας. Έχοντας αναπτύξει περισσότερα από 30 διαφορετικά προϊόντα, βασισμένα σε περιβάλλον Linux , τα τελευταία έξι χρόνια, συνεχίζει να πρωτοπορεί στην σχεδίαση και τις τεχνολογίες που ενσωματώνει σε αυτά.
Τα προϊόντα της QNAP δίνουν λύση στον απομακρυσμένο έλεγχο καταγραφής video μέσω δικτύου υπολογιστών για τους πιο γνωστούς τύπους καμερών όπως Axis, Canon, Arecont, Sanyo, Mobotix & IQeye .
Στηριζόμενα στην IP τεχνολογία και υποστηριζόμενα από τις αρχιτεκτονικές Linux και Risc CPU τα προϊόντα της QNAP είναι εξαιρετικά αξιόπιστα και ανταγωνίζονται τις παραδοσιακές λύσεις καταγραφής VIDEO με έναν Η/Υ. Με ένα συμπαγές κουτί, υποστηρίζεται η καταγραφή Μ-JPEG ή MPEG4 από 1 έως 8 κανάλια και υποστηρίζεται η συνεχής εγγραφή με 1 ή 2 hot swap sata σκληρούς δίσκους που μπορεί να καλύψει και τις ανάγκες 1,5 έτους. Επιπλέον, υποστηρίζεται η τεχνολογία Raid-1 για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Τα συστήματα της QNAP σε συνεργασία με τις δικτυακές κάμερες είναι η ιδανικότερη λύση για όλους τους system integrators και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες απαιτούν ένα πλήρες σύστημα επιτήρησης βασισμένο στην IP τεχνολογία. Με μια συσκευή αποθήκευσης της QNAP η οποία διαθέτει και το πρόγραμμα λειτουργίας και απευθείας θέασης γίνεται εύκολη η καταγραφή βίντεο από κάμερες που εδρεύουν σε τοπικούς ή απομακρυσμένους χώρους. Τέλος υποστηρίζεται ο έλεγχος σε πραγματικό χρόνο μέσα από ένα πολύ εύκολο interface το οποίο είναι δυνατόν να προσπελασθεί μέσω του Internet.