Ο βραβευμένος ηθοποιός και η κόρη του παίζουν την πιο πρόσφατη κυκλοφορία της σειράς “The Legend of Zelda”.


robin williams zeldaΓοητευμένος από τη σειρά The Legend of Zelda, αφού έπαιξε το πρώτο παιχνίδι The Legend of Zelda το 1987, ο βραβευμένος ηθοποιός Robin Williams αποφάσισε να ονομάσει την κόρη του Zelda, όπως τη βασίλισσα που εμφανίζεται στην σειρά των παιχνιδιών.


Και τώρα, μετά από 13 και πλέον χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου παιχνιδιού για το Nintendo 64, ο Robin και η κόρη του Zelda παίρνουν τον έλεγχο του “The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D” στο Nintendo 3DS.


Ο Robin, που έχει βαθιά γνώση της σειράς The Legend of Zelda series, δεν έχει χάσει στο ελάχιστο τον ενθουσιασμό του για το παιχνίδια: “Όπως τα περισσότερα πράγματα από τη δεκαετία του 1980, το The Legend of Zelda άντεξε πολύ καλά στο χρόνο. Ερωτεύτηκα αυτή τη σειρά πριν από χρόνια, με την απίστευτη αφήγηση και τις περιπέτειές της, αλλά την απολαμβάνω ακόμα περισσότερο σε 3D. Η Nintendo πήγε πραγματικά το The Legend of Zelda σε ένα εξολοκλήρου νέο επίπεδο που είναι εντυπωσιακό για τους μακροχρόνιους fans όπως εγώ, η κόρη μου, αλλά και για μια νέα γενιά.”


Για την Zelda Williams, που έχει στενούς δεσμούς με το The Legend of Zelda από τη μέρα που γεννήθηκε, το να ξαναδοκιμάζει ένα από τα αγαπημένα της παιχνίδια από την παιδική της ηλικία είναι μια πολύ συγκινητική εμπειρία: “Είναι πολύ διασκεδαστικό να βλέπω τον πατέρα μου τόσο ενθουσιασμένο όταν παίζει. Ξεκινήσαμε να παίζουμε το παιχνίδι σχεδόν ταυτόχρονα και έτσι ανταλλάζαμε στοιχεία για το πως να επιλύσουμε γρίφους ενώ πάντα προσπαθούσαμε να παίζουμε μαζί. Το παιχνίδι δείχνει πολύ φρέσκο χάρη στα νέα βελτιωμένα γραφικά.”


Μπορείτε να δείτε τον Robin και τη Zelda να απολαμβάνουν τις ολοκαίνουριες λειτουργίες του The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D, αποκτώντας εξοικείωση με το νέο χειρισμό ανίχνευσης κίνησης ή απολαμβάνοντας τα ανανεωμένα τρισδιάστατα γραφικά στο νέο πανευρωπαϊκό τηλεοπτικό τους σποτ που θα δείτε στην κεντρική σελίδα του www.nintendo.gr. Οι κάτοχοι του Nintendo 3DS θα μπορούν επίσης να δουν το νέο σποτ δωρεάν μέσω του Nintendo eShop από το απόγευμα της Πέμπτης 21 Ιουλίου, για πρώτη φορά σε 3D. Μην ξεχάσετε να δείτε και την αποκλειστική, αποκαλυπτική συνέντευξη του Robin και της κόρης του Zelda, που είναι επίσης διαθέσιμη στο Nintendo eShop, για το πώς απέκτησε το όνομά της και τι τους ενθουσιάζει στο The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D.