Η Adobe εξαγόρασε την EchoSign, κορυφαίο πάροχο ηλεκτρονικών υπογραφών μέσω διαδικτύου και αυτοματισμού υπογραφών.


echosign_logo1Η καινοτόμος λύση ηλεκτρονικής υπογραφής EchoSign θα αποτελεί βασικό στοιχείο της αξιόπιστης online πλατφόρμας ανταλλαγής και διαχείρισης εγγράφων της Adobe.


Η λύση EchoSign, που υποστηρίζει σήμερα περισσότερους από τρία εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, θα ενσωματωθεί σε υπηρεσίες εγγράφων της Adobe, όπως το SendNow για διαχείριση αποστολής μεγάλων αρχείων, το FormsCentral για δημιουργία φόρμας και τιο CreatePDF για online δημιουργία αρχείων PDF.


Για μείωση του χρόνου και του κόστους της παραδοσιακής υπογραφής εγγράφων, για παράδειγμα μέσω fax και φακέλου, η λύση EchoSign επιτρέπει στους πελάτες να επιταχύνουν τους κύκλους πωλήσεων, να βελτιώσουν τη δυνατότητα εντοπισμού και να διαχειριστούν κεντρικά τις υπογεγραμμένες συμφωνίες μέσω μιας εύχρηστης υπηρεσίας cloud.


Με ένα μόνο click, η λύση ηλεκτρονικής υπογραφής EchoSign αυτοματοποιεί τη διαδικασία υπογραφής από την αίτηση, τη διανομή και τη δημιουργία της φόρμας ή συμφωνίας. Η λύση EchoSign παρέχει μια ασφαλή υπηρεσία βάσει συνδρομής για ατομική χρήση, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και εταιρικούς πελάτες, με πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο στις διαδικασίες υπογραφής και αυτόματη διαχείριση και αποθήκευση των υπογεγραμμένων εγγράφων.


Η υπηρεσία EchoSign περιλαμβάνει μια ευρεία σειρά APIs για ενσωμάτωση σε εταιρικές λύσεις για βελτίωση της διαδικασίας αποστολής, εντοπισμού και υπογραφής ψηφιακών εγγράφων. Η έδρα της EchoSign βρίσκεται στο Palo Alto στην Καλιφόρνια με παρουσία σε Μεγάλη Βρετανία και Γερμανία. Οι ιδρυτές του EchoSign και όλοι οι μόνιμοι εργαζόμενοι θα ενσωματωθούν στην Adobe, φέρνοντας τη σημαντική γνώση και εμπειρία τους σε λύσεις ηλεκτρονικής υπογραφής.