Ο διάσημος σκηνοθέτης παρουσιάζει την επερχόμενη σειρά ταινιών του με τεχνολογία AMD VISION, στο Comic-Con 2011.


AMDΟ πολυβραβευμένος συγγραφέας, παραγωγός και σκηνοθέτης Robert Rodriguez πρόκειται να παρουσιάσει το πρώτο μέρος της σειράς ταινιών του και των media projects, παραγωγής της Quick Draw Productions, στη σκηνή του Comic-Con 2011, στις 21 Ιουλίου 2011. Ο δημοφιλής σκηνοθέτης θα ανακοινώσει τη συνεργασία του με την AMD, χρησιμοποιώντας στις ταινίες του προϊόντα με τεχνολογία αιχμής της εταιρείας.


Η συνεργασία των AMD και Quick Draw δίνει τη δυνατότητα στο Robert Rodriguez, το σκηνοθέτη των “Sin City,” “Machete” και “Spy Kids”, να δημιουργεί περιεχόμενο πιο ζωντανό και ρεαλιστικό, μέσω της τεχνολογίας AMD VISION. Ο σκηνοθέτης χρησιμοποίησε πρόσφατα την τεχνολογία VISION στην ταινία του “Spy Kids: All the Time in the World in 4D Aromascope” που θα προβληθεί στους κινηματογράφους των ΗΠΑ τον Αύγουστο 2011.


«Δημιούργησα την Quick Draw ως τον κινητήριο μοχλό που θα υλοποιεί τις ιδέες μου και είμαι ενθουσιασμένος που οι θεατές στο Comic-Con θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ένα μέρος των ταινιών που θα αναπτύξουμε. Τα έργα αυτά θα ενθουσιάσουν το κοινό, προσφέροντάς τους απόλυτη ποιότητα οπτικής εμπειρίας, μοναδική συγκριτικά με οτιδήποτε έχουν παρακολουθήσει έως σήμερα, γεγονός που υποστηρίζεται μέσω της συνεργασίας μας με την AMD», δήλωσε ο Robert Rodriguez.


«Ο Robert χρησιμοποιεί τις τεχνολογίες AMD VISION και cloud computing για να προσφέρει πλούσια HD εμπειρία βίντεο, gaming και διαδραστικότητας. Η τεχνολογία VISION της AMD διασφαλίζει στους θεατές πως θα απολαύσουν τις ταινίες του Robert Rodriguez, όπως τις έχει οραματιστεί», δήλωσε ο Charlie Boswell, AMD Director, Ψηφιακών Μέσων και Ψυχαγωγίας.


Στο πλαίσιο του Comic-Con, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία πρώτοι να παρακολουθήσουν πως ο Robert Rodriguez και η Quick Draw δίνουν «σάρκα και οστά» στην τεχνολογία αιχμής AMD VISION, ώστε να προσφέρουν στους θαυμαστές τους τα υψηλότερα επίπεδα εμπειρίας θέασης ταινιών από ποτέ.