Το νέο Sony Ericsson Xperia play, το πρώτο PlayStation Android Smartphone, φέρνει στους πελάτες της αποκλειστικά η Cosmote.


SE Xperia playΤο Sony Ericsson Xperia play κάνει μοναδική την εμπειρία στο mobile gaming με εντυπωσιακά γραφικά και ήχο, καθώς και με real game χειριστήριο. Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα για multiplayer gaming, ενώ στη συσκευή είναι προεγκατεστημένα και 6 δημοφιλή παιχνίδια όπως Star Battalion, FIFA10, Bruce Lee, Sims 3, Tetris και Crash Bandicoot. Όποιος ενδιαφέρεται για ακόμα περισσότερα παιχνίδια μπορεί να τα κατεβάσει από μια μεγάλη ποικιλία στο Android Market.


Το νέο Sony Ericsson Xperia play λειτουργεί και σαν GPS για να μπορεί ο χρήστης να εξερευνήσει πόλεις και αξιοθέατα με 3D χάρτες χωρίς να χρειαστεί να πληκτρολογήσει τίποτα χάρη στο Google Voice Search.


Το Sony Ericsson Xperia play μπορεί κανείς να το αποκτήσει φθηνότερα στα προγράμματα Cosmote Απεριόριστα, σε όλα τα καταστήματα Cosmote, Γερμανός, OTEshops, καθώς και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας. Επιπλέον, σε επιλεγμένα καταστήματα Γερμανός μπορεί κανείς να δοκιμάσει τη συσκευή live, ενώ μπορεί και να την προ-παραγγείλει στην ιστοσελίδα της Γερμανός, στο www.germanos.gr.