Στη SiEBEN απονεμήθηκε το βραβείο «2011 Microsoft Country Partner of the Year for Greece».


SiEBENLogo_2009Η SiEBEN επιλέχθηκε ανάμεσα σε μία πλειάδα εταιρειών από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα, που αποτελούν κορυφαίους συνεργάτες της Microsoft, καθώς προσφέρει προϊόντα με ηγετικά μερίδια στην ελληνική αγορά, βασισμένα στις τεχνολογίες της Microsoft.


Το βραβείο Microsoft Partner Award αναγνωρίζει σε κάθε χώρα, τους συνεργάτες της Microsoft που έχουν επιδείξει επιχειρηματική αριστεία στο να παρέχουν λύσεις της Microsoft σε κοινούς τους πελάτες κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς. Με την βράβευση αυτή η SiEBEN αναγνωρίζεται για την αποτελεσματική της συνεργασία με τη Microsoft Ελλάς, για την καινοτομία της, την ικανοποίηση των πελατών της, την διεύρυνση του πελατολογίου της αλλά και την επιχειρηματική της εμβέλεια.


Η SiEBEN παρέχει λύσεις πληροφορικής σε επιχειρήσεις, κάνοντας χρήση σύγχρονων τεχνολογιών. Διαθέτει 4 τομείς δραστηριοτήτων (Mobile, Systems Integration, Business Applications & Internet) και τρεις θυγατρικές εταιρείες την PocketBiz Romania, την Xparity (home & building automation) και την InEdu (τεχνολογικές λύσεις στο χώρο της εκπαίδευσης). Επιπρόσθετα, έχει αναπτύξει οργανωμένο Partner Program με πιστοποιημένους συνεργάτες σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία-Μαυροβούνιο και FYROM.