Νέος γενικός διευθυντής ο Αντώνης Τσιμπούκης, ενώ ο Οδυσσέας Χαραλάμπους προάγεται σε Central Eastern Europe Leader.


Αντώνης Τσιμπούκης

Αντώνης Τσιμπούκης

Από 1ης Αυγούστου 2011, ο Οδυσσέας Χαραλάμπους προάγεται σε Central Eastern Europe Leader, με έδρα τη Βιέννη της Αυστρίας. Νέος γενικός διευθυντής για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα αναλαμβάνει ο Αντώνης Τσιμπούκης.


Ο Αντώνης Τσιμπούκης ενσωματώθηκε στο δυναμικό της Cisco πριν από 12 χρόνια και έκτοτε έχει αναλάβει διάφορους ηγετικούς ρόλους πωλήσεων, μεταξύ των οποίων Regional Sales Manager, Enterprise & Public Sector για την Ελλάδα, και Borderless Architecture Director για την περιοχή της Μεσογείου.


Οδυσσέας Χαραλάμπους

Οδυσσέας Χαραλάμπους

Έχει ηγηθεί ομάδων πωλήσεων στο τοπικό γραφείο και δημιουργήσει ομάδες εργασίας στην περιοχή της Μεσογείου, με μεγάλη επιτυχία. Η εμπειρία του εκτείνεται στις αγορές του Ιδιωτικού Τομέα, των Δημόσιων Οργανισμών και των Τηλεπικοινωνιακών Παρόχων. Ο Αντώνης Τσιμπούκης είναι πτυχιούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός με Master of Science στη Μικροηλεκτρονική και Πληροφορική από το Πολυτεχνείο του Λίβερπουλ, και πατέρας δύο κοριτσιών.


«O Αντώνης Τσιμπούκης έχει μία επιτυχημένη πορεία μέσα στη Cisco. Είμαι πεπεισμένος ότι, με την πολυετή εμπειρία του, θα οδηγήσει τις ομάδες πωλήσεων μπροστά, προς όφελος των πελατών και των συνεργατών της εταιρείας», δήλωσε ο Jordi Botifoll, Αντιπρόεδρος της Cisco για την περιοχή της Μεσογείου, υπογραμμίζοντας: «Θα ήθελα να συγχαρώ τον απερχόμενο γενικό διευθυντή, Οδυσσέα Χαραλάμπους, για την προαγωγή. Πραγματικά του αξίζει. Θα ήθελα επίσης να τον ευχαριστήσω για την αφοσίωση και τη συμβολή του στο να γίνει η Cisco Hellas αυτό που είναι σήμερα».