Ο Senior Product Manager TV & Home Video της Sony Hellas, Γιώργος Τζιάλλας και ο διευθυντής πωλήσεων καταναλωτικών προϊόντων της LG Electronics Hellas, Aρης Κουτελός προτείνουν στους αναγνώστες του techpress.gr τα πιο… “παιχνιδιάρικα” μοντέλα των εταιρειών τους!

SONY BRAVIA S4000Με τις παιχνιδομηχανές 3ης γενιάς, οι ανάγκες των καταναλωτών έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Για να μπορέσει κάποιος να απολαύσει τα σύγχρονα παιχνίδια θα πρέπει να διαθέτει μια τηλεόραση που να πληρoί συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Το Techpress.gr ρώτησε για εσάς τους ειδικούς των Sony και LG και αυτοί μας πρότειναν μοντέλα κατάλληλα για να απολαύσετε στο έπακρο μία ολοκληρωμένη gaming εμπειρία.

Sony Hellas

Γιώργος Τζιάλλας (Senior Product Manager TV & Home Video)

giorgos_tzialasΞεκινώντας με την Bravia KDL-32W4000, η Sony προτείνει μια τηλεόραση  Full High Definition 1080, 32 ιντσών για όσους θέλουν να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία Gaming. Στην τηλεόραση αυτή, είναι εξασφαλισμένη η συναρπαστική ποιότητα εικόνας αφού με Dynamic Contrast 33000:1, φροντίζει ώστε να διατηρούνται όλες οι αποχρώσεις μεταξύ του φωτεινότερου λευκού και του σκοτεινότερου μαύρου. Έτσι, η εικόνα αποκτά περισσότερο βάθος και λεπτομέρειες. Με τη λειτουργία Picture Frame Mode ή μέσω της θύρας USB, η τηλεόραση μετατρέπεται σε έναν όμορφο πίνακα όπου μπορούν να προβληθούν προσωπικές φωτογραφίες, κάποιες από τις προεγκατεστημένες εικόνες ή ακόμα και φωτογραφίες από τα αγαπημένα σας παιχνίδια. Για όσους τώρα ενδιαφέρονται για κάτι πραγματικά ξεχωριστό, από τον Οκτώβριο του 2008, πρόκειται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά η πρώτη τηλεόραση με πρωτοποριακή τεχνολογία  200Hz (Motionflow), η Sony Bravia KDL-40Z4500 δίνοντας την ευκαιρία στους gamers, να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία παίζοντας τα αγαπημένα τους παιχνίδια! Στη νέα Sony Bravia High Definition 1080 40 ιντσών, οι εικόνες γρήγορης κίνησης γίνονται ομαλές και λεπτομερείς ενώ η απίστευτα καθαρή εικόνα, ενισχύεται από τις τεχνολογίες Bravia Engine 2 και Advanced Contrast Enhancer αλλά και την ανάλυση Full HD 1080. Οι τρεις είσοδοι HDMI διευκολύνουν ακόμη περισσότερο τη σύνδεση σε πηγές High Definition όπως το PlayStation 3 ενώ οι gamers μπορούν να απολαύσουν τον απόλυτο ψηφιακό ήχο surround με την προηγμένη τεχνολογία S-Force Front Surround και να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία Voice Zoom για να δώσουν ένταση στις ομιλίες χωρίς την αλλαγή του ήχου στο παρασκήνιο.

LG Electronics Hellas

Aρης Κουτελός (Διευθυντής πωλήσεων καταναλωτικών προϊόντων)

aris_koutelosH LG βασιζόμενη στη αυξανόμενη τάση των καταναλωτών για επιλογή τηλεόρασης με κριτήριο πέρα από την ποιότητα και τα ισχυρά χαρακτηριστικά, τη συμβατότητα με τις παιχνιδομηχανές της αγοράς, σας προτείνει:

Τη νέα σειρά Scarlet (LG6000/6100), αλλά και τη σειρά LG5000/5600,οι οποίες στηριζόμενες στις εκπληκτικές νέες τεχνολογίες που ενσωματώνουν, σας προσφέρουν την απόλυτη ποιότητα σε εικόνα και ήχο κατά τη διάρκεια σύνδεσης μιας παιχνιδομηχανής τελευταίας τεχνολογίας. Με εικόνα υψηλής ευκρίνειας (Full HD 1080p) και τεχνολογία 100Hz(Scarlet), σε συνδυασμό με τον υψηλό λόγο αντίθεσης (50.000:1 dynamic), θα μπορέσετε να απολαύσετε μοναδική εμπειρία που θα διεγείρει τις αισθήσεις σας.Η τεχνολογία AV Mode(στη θέση  Game Mode) θα ικανοποιήσει την επιθυμία σας για την τέλεια εμπειρία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι σκοτεινές περιοχές διευρύνονται βοηθώντας σας να βλέπετε την εικόνα καθαρότερα ενώ ταυτόχρονα εμπλουτίζεται ο ήχος, προσφέροντάς σας την απόλυτη εμπειρία κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Η τεχνολογία AV Mode σας παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας με απίστευτη ευκρίνεια, απόλυτα φυσική κίνηση, και ζωντανά χρώματα.Η τεχνολογία ΤruMotion 100Hz μειώνει τον χρόνο απόκρισης και την αργή κίνηση της εικόνας, προσφέροντας ευκρινέστερες  εικόνες χωρίς απώλειες στη λεπτομέρεια.