Με κάθε αγορά οποιουδήποτε μοντέλου Mac από το κατάστημα Golden-i o πελάτης έχει δωρεάν το νέο Mac OS X Lion, μόλις γίνει διαθέσιμο.


golden-iΗ αναβάθμιση προσφέρεται δωρεάν μέσω του Mac App Store (http://www.apple.com/macosx/uptodate/). Όσοι αποκτήσουν κάποιο μοντέλο Mac από τις 6 Ιουνίου και μέχρι την επίσημη μέρα κυκλοφορίας του Mac OS X Lion, θα πρέπει μέσα σε 30 ημέρες να ζητήσουν το νέο λειτουργικό σύστημα για να μπορούν να το κατεβάσουν και να το εγκαταστήσουν.


Η όγδοη έκδοση του δημοφιλούς λειτουργικού συστήματος Mac OS ονoμάζεται Lion. Θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούλιο, ως αναβάθμιση της τρέχουσας έκδοσης Snow Leopard και μαζί της φέρνει περισσότερα από 250 νέα χαρακτηριστικά όπως νέα gestures, full screen πολλαπλών εφαρμογών, λειτουργία Mission Control, Launch pad και ανανεωμένη την εφαρμογή Mail. Το νέο λειτουργικό σύστημα οδηγεί σε νέα επίπεδα τη λειτουργικότητα των Mac και αλλάζει τον μέχρι τώρα τρόπο χρήσης τους. Η Apple ανακοινώνοντας το Lion οδηγεί τους fan των Mac σε μια νέα καταπληκτική εμπειρία.