Σε λύσεις της F5 Networks βασίστηκε η SingularLogic προκειμένου να υλοποιήσει την πλατφόρμα Software as a Service (SaaS).


F5 NetworksΗ εγκατάσταση των λύσεων της F5 Networks στο data center της SingularLogic έγινε από την Pylones Hellas, Gold Partner της F5 Networks. Η SingularLogic επέλεξε μετά από έρευνα αγοράς, τις λύσεις F5 Networks προκειμένου να εξασφαλίσει, αφενός μια υψηλού επιπέδου προστασία της υποδομής της από «επιθέσεις», αφετέρου μια λύση για τη διαχείριση της τηλεπικοινωνιακής κίνησης, στοιχείο άκρως απαραίτητο για μία υπηρεσία SaaS.


Συγκεκριμένα, η SingularLogic εγκατέστησε στο data center της, δύο συσκευές BIG-IP® Local Traffic Manager™ (LTM) της F5 Networks, καθώς και δύο F5 Networks Link Controller™ modules όπως και δύο F5 Networks Application Security Manager™ (ASM) modules. Η εγκατάσταση των συστημάτων υλοποιήθηκε από την Pylones Hellas και λειτουργεί ήδη με απόλυτη επιτυχία, επιτρέποντας στη SingularLogic να προσφέρει υπηρεσίες SaaS στους συνεργάτες και τους πελάτες της, με εξασφαλισμένη ασφάλεια αλλά και σταθερή και απρόσκοπτη πρόσβαση στο Διαδίκτυο.