Ένα τηλεκοντρόλ για τηλεόραση, ένα για τον ενισχυτή, άλλο για το DVD, ακόμα ένα για την παιχνιδομηχανή και ένα τελευταίο για τον αποκωδικοποιητή; Αν αυτό είναι το χάος που επικρατεί στο τραπεζάκι του σαλονιού σας, διαβάστε το θέμα που ακολουθεί!

motion52Στο σύγχρονο σπίτι, υπάρχουν πάρα πολλές ηλεκτρονικές συσκευές και κάθε μία έρχεται με το δικό της τηλεχειριστήριο. Έτσι λοιπόν, προκειμένου να αποφευχθεί το χάος όταν θέλουμε να βρούμε ένα χειριστήριο ανάμεσα στα πολλά, έχουν βγει στην αγορά τα universal remotes με τα οποία μπορούμε εύκολα και γρήγορα να ελέγχουμε όλες τις ηλεκτρονικές μας συσκευές.

Sony RMVL600

rm-vl600To RM-VL600 είναι ένα πολυτηλεχειριστήριο της Sony το οποίο δίνει τον έλεγχο για μέχρι και 8 συσκευές και είναι σίγουρο πως θα ικανοποιήσει τον μέσο χρήστη. Διαθέτει εκτενέστατη βάση δεδομένων για τις περισσότερες ηλεκτρονικές συσκευές όπως τηλεοράσεις, DVD, hi-fi κ.λπ., ενώ η λειτουργία IR learning του επιτρέπει να αποκομίσει τις πληροφορίες που χρειάζεται για να λειτουργήσει και με συσκευές που δεν βρίσκονται στην data base του. Ένα πολύ καλό universal remote με την εγγύηση του ονόματος της Sony.

Logitech Harmony 1000

logitech HarmonyΗ Logitech είναι παγκόσμια γνωστή για τη βραβευμένη σειρά της ασύρματων πολυτηλεχειριστηρίων Harmony, μόνο που αυτήν τη φορά, παρουσιάζοντας το τελευταίο μοντέλο της σειράς, αλλάζει πραγματικά και την εικόνα τους. Το Harmony 1000 με την εντυπωσιακή έγχρωμη οθόνη αφής, είναι το κορυφαίο μοντέλο Harmony προσφέροντας στον χρήστη του την εικόνα ενός πανάκριβου hi-end χειριστηρίου. Στην πράξη όμως, το πολυτελές Harmony 1000 είναι πιο προσιτό οικονομικά, πιο απλό στην ρύθμιση του, ενώ γίνεται το νέο στάνταρ της αγοράς σε επίπεδο ευκολίας χρήσης.

Logitech Harmony 885

logitech-harmony-885Αν επιθυμείτε εσείς και η οικογένειά σας να έχετε τη δυνατότητα να χερίζεστε όλες τις συσκευές ψυχαγωγίας του σπιτιού σας, τότε η ιδανική λύση για εσάς είναι το Logitech Harmony 885 Colour LCD Screen Remote control. Σας δίνει πλήρη έλεγχο για μέχρι και 12 συσκευές. Η βάση δεδομένων της Logitech περιέχει πάνω από 2.500 κατασκευαστές και περισσότερες από 80.000 συσκευές υπερύθρων από HDTV μέχρι PVR/DVRs, από DVDs, DVDRW μέχρι βίντεο, ακόμα και για συσκευές ελέγχου φωτισμού! Η βάση ανανεώνεται καθημερινά, ώστε να είναι εγγυημένη η συνεργασία όλων των συσκευών και κατασκευαστών!

Logitech Harmony 525

harmony_525_3qtr_hrΑποκτήστε πλήρη έλεγχο: To Harmony 525 σάς δίνει πλήρη έλεγχο για μέχρι και 12 συσκευές. Όπως και στο 885, η βάση δεδομένων περιέχει πάνω απο 2.500 κατασκευαστές και περισσότερες από 80.000 συσκευές υπερύθρων από HDTV μέχρι PVR/DVRs, από DVDs μέχρι βίντεο, ακόμα και για συσκευές ελέγχου φωτισμού. Η βάση ανανεώνεται καθημερινά, ώστε να είναι εγγυημένη η συνεργασία όλων των συσκευών και κατασκευαστών!

Sweex Universal Remote

sweex-universal-remoteΜε το τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης από την Sweex, μπορείτε να διαχειριστείτε τις περισσότερες οικιακές σας συσκευές όπως 2 τηλεοράσεις, 2 δορυφορικούς δέκτες, 1 βίντεο, CD, DVD κ.λπ. Το χειριστήριο είναι συμβατό με 900 κατασκευαστές και εγγυάται με αυτόν τον τρόπο πως θα λειτουργεί απρόσκοπτα σχεδόν με το σύνολο των ηλεκτρονικών σας συσκευών.

Philips SRU8015

Το Prestigo SRU8015 από τη Philips συνδυάζει την τεχνολογία με την άνεση και παρέχει ιδανική ισορροπία μεταξύ οθόνης και κουμπιών. Ο ελεγκτής 15-in-1 σάς δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε έως και 15 συσκευές οικιακής ψυχαγωγίας με ένα μόνο τηλεχειριστήριο. Το τηλεχειριστήριο μπορεί να προγραμματιστεί εύκολα για τον έλεγχο σχεδόν κάθε τύπου οπτικοακουστικού εξοπλισμού κάθε μάρκας, χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη βάση δεδομένων κωδικών IR. Με ένα μόνο τηλεχειριστήριο για όλες τις συσκευές σας δεν χρειάζεται να ψάχνετε συνεχώς για το σωστό τηλεχειριστήριο!