Το ταχύτερο ευρυζωνικό κινητό δίκτυο 42Mbps στη Λατινική Αμερική από Entel και Ericsson με εφαρμογή τεχνολογίας HSPA Evolution dual carrier.


ericsson-logoΟ κορυφαίος χιλιανός πάροχος Entel ανταποκρίνεται στην πρόκληση της ταχέως αναπτυσσόμενης κίνησης δεδομένων, παρουσιάζοντας το ταχύτερο ευρυζωνικό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στη Λατινική Αμερική. Το δίκτυο βασίζεται στο τελευταίας τεχνολογίας HSPA Evolution (dual carrier – HSPA) της Ericsson, για μέγιστες ταχύτητες δεδομένων στα 42 Mbps.


Το δίκτυο της Entel έχει παρουσιάσει ραγδαία ανάπτυξη στη κίνηση δεδομένων μέσω της αυξημένης χρήσης των smartphones και των προηγμένων εφαρμογών, που επιτρέπουν την περιήγηση στο διαδίκτυο και στα μέσα ενημέρωσης. Η τεχνολογία 42Mbps HSPA Evolution (dual carrier – HSPA) της Ericsson αυξάνει τη χωρητικότητα του δικτύου και επιτρέπει σε περισσότερους πελάτες να απολαύσουν βελτιωμένη κινητή ευρυζωνική εμπειρία. Με αυτό τον τρόπο, υποστηρίζει νέες πηγές εσόδων για τους παρόχους.


Από εμπορικής άποψης, η Entel σχεδιάζει την προσφορά μέγιστης ταχύτητας 22 Mbps, με μέση ταχύτητα λήψης τα 6 Mbps, αποκτώντας σαφές προβάδισμα σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της. Με περίπου το 50% της αγοράς των κινητών ευρυζωνικών συνδέσεων, η Entel κατέχει ηγετική θέση στη Χιλή και έχει στενή συνεργασία με την Ericsson στην πρωτοποριακή τεχνολογία από το 1996.